Λαζανάκι με Καραμελωμένο Κρεμμύδι & Ξινοτύρι

2 μερίδες
25 λεπτά
Λαζανάκι ΜΑΚΒΕΛ

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 200 γρ. Λαζανάκι ΜΑΚΒΕΛ
  • 30 ml Ελαιόλαδο
  • 150 γρ. Κρεμμύδι σε ροδέλες
  • 20 γρ. Μέλι
  • 40 ml Ξύδι βαλσάμικο
  • 10 γρ. Θυμάρι
  • 70 γρ. Ξινοτύρι
  • Αλάτι & Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 7-9 λεπτά.
  2. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
  3. Σοτάρουμε για 2 λεπτά σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι και προσθέτουμε το μέλι.
  4. Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, και το ξύδι βαλσάμικο, το θυμάρι και ανακατεύουμε.
  5. Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 1-2 λεπτά.
  6. Προσθέτουμε το ξινοτύρι.

 

Καλή μας όρεξη!

Μοιράσου τη συνταγή:
Scroll to Top