Λαζανάκι με Καραμελωμένο Κρεμμύδι & Ξινοτύρι
2 μερίδες
25 λεπτά
Λαζανάκι ΜΑΚΒΕΛ
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 200 γρ. Λαζανάκι ΜΑΚΒΕΛ
- 30 ml Ελαιόλαδο
- 150 γρ. Κρεμμύδι σε ροδέλες
- 20 γρ. Μέλι
- 40 ml Ξύδι βαλσάμικο
- 10 γρ. Θυμάρι
- 70 γρ. Ξινοτύρι
- Αλάτι & Πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 7-9 λεπτά.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
- Σοτάρουμε για 2 λεπτά σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι και προσθέτουμε το μέλι.
- Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, και το ξύδι βαλσάμικο, το θυμάρι και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 1-2 λεπτά.
- Προσθέτουμε το ξινοτύρι.
Καλή μας όρεξη!