Λαζανάκι με κότσι αρνίσιο λαχανικά
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 250 γρ. Λαζανάκι ΜΑΚΒΕΛ
- 1 Κότσι από αρνάκι
- 1 Κρεμμύδι κομμένο σε τέταρτα
- 2 Καρότα κομμένα στη μέση
- 1 Σέλερι κομμένο σε τέταρτα
- 1 Σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 κ.σ. Πάστα
- 30ml Κρασί κόκκινο
- 500 γρ. Νερό
- 1 κ.σ. Δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
- 100 γρ. Γραβιέρα
- 1 κ.σ. Αλάτι
- 1 κ.γ. Πιπέρι
- 50 γρ. Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Ξεκινάμε να σοτάρουμε το αρνάκι σε ένα βαρύ σκεύος που θα μπει στο φούρνο.
- Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και κόβουμε τα υπόλοιπα λαχανικά σύμφωνα με τις οδηγίες.
- Βάζουμε τον πελτέ ντομάτας.
- Σβήνουμε με το κρασί.
- Συμπληρώνουμε το νερό.
- Προσθέτουμε το δεντρολίβανο, το αλάτι, το πιπέρι και βάζουμε στο φούρνο για δύο ώρες.
- Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό να βράσει και ρίχνουμε αλάτι.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Ρίχνουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με τη γραβιέρα