Λαζανάκι με κότσι αρνίσιο λαχανικά

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 250 γρ. Λαζανάκι ΜΑΚΒΕΛ
  • 1 Κότσι από αρνάκι
  • 1 Κρεμμύδι κομμένο σε τέταρτα
  • 2 Καρότα κομμένα στη μέση
  • 1 Σέλερι κομμένο σε τέταρτα
  • 1 Σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 κ.σ. Πάστα
  • 30ml Κρασί κόκκινο
  • 500 γρ. Νερό
  • 1 κ.σ. Δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
  • 100 γρ. Γραβιέρα
  • 1 κ.σ. Αλάτι
  • 1 κ.γ. Πιπέρι
  • 50 γρ. Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

  1. Ξεκινάμε να σοτάρουμε το αρνάκι σε ένα βαρύ σκεύος που θα μπει στο φούρνο.
  2. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και κόβουμε τα υπόλοιπα λαχανικά σύμφωνα με τις οδηγίες.
  3. Βάζουμε τον πελτέ ντομάτας.
  4. Σβήνουμε με το κρασί.
  5. Συμπληρώνουμε το νερό.
  6. Προσθέτουμε το δεντρολίβανο, το αλάτι, το πιπέρι και βάζουμε στο φούρνο για δύο ώρες.
  7. Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό να βράσει και ρίχνουμε αλάτι.
  8. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  9. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με τη γραβιέρα
Κύλιση στην κορυφή