Λαζανάκι με μοσχάρι stroganoff, μανιτάρια & κρέμα γάλακτος

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 250 γρ. Λαζανάκι ΜΑΚΒΕΛ με 5 Δημητριακά
  • 600 γρ. Μοσχαρίσιο χτένι κομμένο σε μικρές λωρίδες
  • 300 γρ. Μανιτάρια άσπρα κομμένα σε χοντρές φέτες
  • 1 Σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 Μεγάλο κρεμμύδι ξερό σε φέτες
  • 1 κ.σ. Μουστάρδα Dijon
  • 100 γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 150 ml Κρέμα Γάλακτος
  • 100 ml Λευκό Κρασί
  • 2 κ.σ. Ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 30 ml Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

  1. Βάζουμε μια κατσαρόλα νερό να βράσει και αλατίζουμε.
  2. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  3. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το μοσχάρι λωρίδες και σοτάρουμε καλά.
  4. Συμπληρώνουμε τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια και το σκόρδο, συνεχίζουμε το σοτάρισμα και σβήνουμε με κρασί.
  5. Ρίχνουμε λίγο νερό από τα ζυμαρικά και την κρέμα γάλακτος.
  6. Βράζουμε για λίγη ώρα ώστε να δέσει η σάλτσα και προσθέτουμε τα ζυμαρικά, αλάτι και πιπέρι, τον μαϊντανό και το κεφαλοτύρι.

     

Κύλιση στην κορυφή