Λαζανάκι με μοσχάρι stroganoff, μανιτάρια & κρέμα γάλακτος
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 250 γρ. Λαζανάκι ΜΑΚΒΕΛ με 5 Δημητριακά
- 600 γρ. Μοσχαρίσιο χτένι κομμένο σε μικρές λωρίδες
- 300 γρ. Μανιτάρια άσπρα κομμένα σε χοντρές φέτες
- 1 Σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 Μεγάλο κρεμμύδι ξερό σε φέτες
- 1 κ.σ. Μουστάρδα Dijon
- 100 γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
- 150 ml Κρέμα Γάλακτος
- 100 ml Λευκό Κρασί
- 2 κ.σ. Ψιλοκομμένο μαϊντανό
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 30 ml Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Βάζουμε μια κατσαρόλα νερό να βράσει και αλατίζουμε.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το μοσχάρι λωρίδες και σοτάρουμε καλά.
- Συμπληρώνουμε τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια και το σκόρδο, συνεχίζουμε το σοτάρισμα και σβήνουμε με κρασί.
- Ρίχνουμε λίγο νερό από τα ζυμαρικά και την κρέμα γάλακτος.
- Βράζουμε για λίγη ώρα ώστε να δέσει η σάλτσα και προσθέτουμε τα ζυμαρικά, αλάτι και πιπέρι, τον μαϊντανό και το κεφαλοτύρι.