Mαντί με γιαούρτι, σκόρδο & βούτυρο
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- Σέλινο ΜΑΚΒΕΛ
- 250 γρ γιαούρτι στραγγιστό
- 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
- 3 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
- 1 κ.γ. πάπρικα
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.γ πιπέρι
- Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
Εκτέλεση:
1. Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό να βράσει και ρίχνουμε αλάτι
2. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
3. Ετοιμάζουμε τα υλικά της σάλτσας γιαουρτιού και περιμένουμε να βράσουν τα ζυμαρικά
4. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και κρατάμε λίγο από το νερό τους
5. Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με το μείγμα γιαουρτιού και
σερβίρουμε
6. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και περνάμε ελαφρώς την πάπρικα και περιχύνουμε πάνω από το πιάτο