Σπαγγέτι με Mοσχαράκι Kοκκινιστό
4 μερίδες
1 ώρα
Σπαγγέτι BIO ΜΑΚΒΕΛ
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 Bio ΜΑΚΒΕΛ
- 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας σε κύβους
- 30 γρ. πελτέ ντομάτας
- 300 γρ. ντομάτα σε κύβους
- 40 ml ελαιόλαδο
- 60 γρ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 10 γρ. ψιλοκομμένο σκόρδο
- 50 ml κόκκινο κρασί
- 5 γρ. θυμάρι
- αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 7-9 λεπτά.
- Παράλληλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
- Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το κρέας και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, πελτέ ντομάτας και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε το κόκκινο κρασί, την ντομάτα σε κύβους και το θυμάρι και μαγειρεύουμε για 40 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
- Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε με το τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας.
Καλή μας όρεξη!