Σπαγγετίνη με κολοκύθι, δυόσμο & φέτα
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 250γρ. Σπαγγετίνη ΜΑΚΒΕΛ Νο. 10
- 2 Μέτρια Κολοκύθια
- 1/2 Ματσάκι Δυόσμο Ψιλοκομμένο
- 50 γρ. Φέτα Τριμμένη
- 1 κ.γ. Πιπέρι
- Ξύσμα από ένα Λεμόνι
- 50 γρ. Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Κόβουμε τα κολοκύθια σε ψιλά sticks.
- Σε μια κατσαρόλα, βάζουμε νερό να βράσει, προσθέτουμε αλάτι & ρίχνουμε Σπαγγετίνη Νο.10.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. - Ψιλοκόβουμε τον δυόσμο.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο & σοτάρουμε ελαφρώς τα κολοκύθια μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέτουμε μία κουταλιά από το νερό των ζυμαρικών.
- Ρίχνουμε τη φέτα & το πιπέρι και ανακατεύουμε. Αν χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο ακόμη από το νερό των ζυμαρικών, ώστε η φέτα να δημιουργήσει μια κρεμώδη σάλτσα.
- Σερβίρουμε με λίγο έξτρα ξύσμα λεμονιού για έξτρα άρωμα και γεύση.