Σπαγγετίνη με κολοκύθι, δυόσμο & φέτα

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 250γρ. Σπαγγετίνη ΜΑΚΒΕΛ Νο. 10
  • 2 Μέτρια Κολοκύθια
  • 1/2 Ματσάκι Δυόσμο Ψιλοκομμένο
  • 50 γρ. Φέτα Τριμμένη
  • 1 κ.γ. Πιπέρι
  • Ξύσμα από ένα Λεμόνι
  • 50 γρ. Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

  1. Κόβουμε τα κολοκύθια σε ψιλά sticks.
  2. Σε μια κατσαρόλα, βάζουμε νερό να βράσει, προσθέτουμε αλάτι & ρίχνουμε Σπαγγετίνη Νο.10.
    Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  3. Ψιλοκόβουμε τον δυόσμο.
  4. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο & σοτάρουμε ελαφρώς τα κολοκύθια μέχρι να μαλακώσουν.
  5. Προσθέτουμε μία κουταλιά από το νερό των ζυμαρικών.
  6. Ρίχνουμε τη φέτα & το πιπέρι και ανακατεύουμε. Αν χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο ακόμη από το νερό των ζυμαρικών, ώστε η φέτα να δημιουργήσει μια κρεμώδη σάλτσα.
  7. Σερβίρουμε με λίγο έξτρα ξύσμα λεμονιού για έξτρα άρωμα και γεύση.
Κύλιση στην κορυφή