Σπαγγετίνη με μελιτζάνα,
τοματίνια & φέτα
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 250 γρ. Σπαγγετίνη Νο.10 με 5 Δημητριακά της ΜΑΚΒΕΛ
- 1 Μέτρια μελιτζάνα κομμένη σε κυβάκια
- 1 Σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1/2 Κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 150 γρ. Τοματίνια κομμένα στη μέση
- 150 γρ. Φέτα κομμένη σε κυβάκια
- 6 φύλλα βασιλικού
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 60 ml Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό να βράσει και ρίχνουμε αλάτι.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα καυτό τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τη μελιτζάνα, το κρεμμύδι & το σκόρδο.
- Βάζουμε τα τοματίνια, το βασιλικό ανακατεύουμε & προσθέτουμε 1 κουτάλα από το νερό από τα ζυμαρικά.
- Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά μέχρι να γίνει μια πηχτή σάλτσα.
- Κόβουμε τη φέτα σε κυβάκια και τη ρίχνουμε στη σάλτσα μαζί με τα ζυμαρικά.
- Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.