Σπαγγετίνη με μελιτζάνα,
τοματίνια & φέτα

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 250 γρ. Σπαγγετίνη Νο.10 με 5 Δημητριακά της ΜΑΚΒΕΛ
  • 1 Μέτρια μελιτζάνα κομμένη σε κυβάκια
  • 1 Σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1/2 Κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 150 γρ. Τοματίνια κομμένα στη μέση
  • 150 γρ. Φέτα κομμένη σε κυβάκια
  • 6 φύλλα βασιλικού
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 60 ml Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

  1. Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό να βράσει και ρίχνουμε αλάτι.
  2. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  3. Σε ένα καυτό τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τη μελιτζάνα, το κρεμμύδι & το σκόρδο.
  4. Βάζουμε τα τοματίνια, το βασιλικό ανακατεύουμε & προσθέτουμε 1 κουτάλα από το νερό από τα ζυμαρικά.
  5. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά μέχρι να γίνει μια πηχτή σάλτσα.
  6. Κόβουμε τη φέτα σε κυβάκια και τη ρίχνουμε στη σάλτσα μαζί με τα ζυμαρικά.
  7. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Κύλιση στην κορυφή