Σπαγγετίνη με Παρμεζάνα & Σχοινόπρασο
2 μερίδες
20 λεπτά
Σπαγγετίνη Νο.10 ΜΑΚΒΕΛ
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 200 γρ. Σπαγγετίνη ΜΑΚΒΕΛ
- 80 γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
- 30 γρ. Βούτυρο σε κύβους
- Χυμός από μισό lime
- 10 γρ. Ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
- Αλάτι & Πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 5-7 λεπτά.
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε 100ml νερό από τα βρασμένα ζυμαρικά.
- Προσθέτουμε την τριμμένη παρμεζάνα, και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε και τα βρασμένα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και ρίχνουμε το βούτυρο.
- Συνεχίζουμε το ανακάτεμα, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.
- Ρίχνουμε τον χυμό lime και το σχοινόπρασο.
- Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Καλή μας όρεξη!