Τριβελάκι με Χωριάτικο Λουκάνικο Φούρνου
2 μερίδες
30 λεπτά
Τριβελάκι ΜΑΚΒΕΛ
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 200 γρ. Τριβελάκι ΜΑΚΒΕΛ
- 30 γρ. ελαιόλαδο
- 60 γρ. κρεμμύδι σε φέτες
- 10 γρ. σκόρδο ψιλοκομμένο
- 100 γρ. πιπεριές πολύχρωμες
- 200 γρ. χωριάτικο λουκάνικο
- 10 γρ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
- αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 7-9 λεπτά.
- Ταυτόχρονα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
- Ρίχνουμε το χωριάτικο λουκάνικο και σοτάρουμε για 3 λεπτά.
- Προσθέτουμε αλάτι & πιπέρι.
- Ρίχνουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά.
- Έπειτα, προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
- Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα πυρίμαχο σκεύος.
- Καλύπτουμε την επιφάνεια με τριμμένο μετσοβόνε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 10 λεπτά.
Καλή μας όρεξη!