Τριβελάκι με Nτομάτα, Σπανάκι & Τυριά

2 μερίδες
25 λεπτά

Τριβελάκι ΜΑΚΒΕΛ

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 200 γρ. Τριβελάκι ΜΑΚΒΕΛ
  • 30 ml Ελαιόλαδο
  • 150 γρ. Ντομάτα σε κύβους
  • 100 γρ. Φύλλα σπανάκι
  • 80 γρ. Μιξ τυριών
  • Φύλλα φρέσκου βασιλικού
  • Aλάτι & Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 7-9 λεπτά.
  2. Ταυτόχρονα, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε το ελαιόλαδο και την ντομάτα σε κύβους.
  3. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και τα φύλλα σπανάκι.
  4. Σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
  5. Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.
  6. Προσθέτουμε το μιξ τυριών και τα φύλλα φρέσκου βασιλικού.
  7. Ανακατεύουμε τα υλικά.
  8. Σερβίρουμε σε ένα μπολ και απολαμβάνουμε.

 

Καλή μας όρεξη!

Μοιράσου τη συνταγή:
Scroll to Top