Τριβελάκι με Nτομάτα, Σπανάκι & Τυριά
2 μερίδες
25 λεπτά
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 200 γρ. Τριβελάκι ΜΑΚΒΕΛ
- 30 ml Ελαιόλαδο
- 150 γρ. Ντομάτα σε κύβους
- 100 γρ. Φύλλα σπανάκι
- 80 γρ. Μιξ τυριών
- Φύλλα φρέσκου βασιλικού
- Aλάτι & Πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 7-9 λεπτά.
- Ταυτόχρονα, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε το ελαιόλαδο και την ντομάτα σε κύβους.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και τα φύλλα σπανάκι.
- Σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
- Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε το μιξ τυριών και τα φύλλα φρέσκου βασιλικού.
- Ανακατεύουμε τα υλικά.
- Σερβίρουμε σε ένα μπολ και απολαμβάνουμε.
Καλή μας όρεξη!