Χειμερινή Σαλάτα με Κριθαράκι & Χαλούμι
2 μερίδες
30 λεπτά
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 200 γρ. Κριθαράκι χονδρό ΜΑΚΒΕΛ
- 150 γρ. χαλούμι
- 250 γρ. σέσκουλα & φύλλα από βρασμένα παντζάρια
- 100 γρ. καρότα baby
- 50 ml dressing εσπεριδοειδών
Εκτέλεση
- Βράζουμε το κριθαράκι σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 11-13 λεπτά.
- Ψήνουμε το χαλούμι σε ένα σχαροτήγανο μέχρι να πάρει χρώμα. Έπειτα, το γυρίζουμε και ψήνουμε από την άλλη πλευρά.
- Σε ένα μπολ βάζουμε τα σέσκουλα και τα φύλλα από τα βρασμένα παντζάρια.
- Προσθέτουμε τα καρότα baby και έπειτα το βρασμένο κριθαράκι.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το dressing εσπεριδοειδών.
- Σερβίρουμε τη σαλάτα προσθέτοντας στην κορυφή το χαλούμι.
Καλή μας όρεξη!