Χειμερινή Σαλάτα με Κριθαράκι & Χαλούμι

2 μερίδες
30 λεπτά

Κριθαράκι Χονδρό ΜΑΚΒΕΛ

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 200 γρ. Κριθαράκι χονδρό ΜΑΚΒΕΛ
  • 150 γρ. χαλούμι
  • 250 γρ. σέσκουλα & φύλλα από βρασμένα παντζάρια
  • 100 γρ. καρότα baby
  • 50 ml dressing εσπεριδοειδών

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε το κριθαράκι σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 11-13 λεπτά.
  2. Ψήνουμε το χαλούμι σε ένα σχαροτήγανο μέχρι να πάρει χρώμα. Έπειτα, το γυρίζουμε και ψήνουμε από την άλλη πλευρά.
  3. Σε ένα μπολ βάζουμε τα σέσκουλα και τα φύλλα από τα βρασμένα παντζάρια.
  4. Προσθέτουμε τα καρότα baby και έπειτα το βρασμένο κριθαράκι.
  5. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το dressing εσπεριδοειδών.
  6. Σερβίρουμε τη σαλάτα προσθέτοντας στην κορυφή το χαλούμι.

 

Καλή μας όρεξη!

Μοιράσου τη συνταγή:
Κύλιση στην κορυφή