Θα χρειαστείτε:

200γρ. Κριθαράκι χονδρό ΜΑΚΒΕΛ

150γρ. Χαλούμι

250γρ. Σέσκουλα & φύλλα από παντζάρια βρασμένα

100γρ. Καρότα baby

50ml Dressing εσπεριδοειδών

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το κριθαράκι σε αλατισμένο νερό για 11'-13'.

Σε ένα σχαροτήγανο ψήνουμε το χαλούμι μέχρι να πάρει χρώμα. Το γυρίζουμε και ψήνουμε και από την άλλη πλευρά.

Σε ένα μπολ τοποθετούμε σέσκουλα και τα φύλλα από τα βρασμένα παντζάρια. 

Προσθέτουμε τα καρότα baby και έπειτα το βρασμένο κριθαράκι.

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά με το dressing εσπεριδοειδών και ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε τη σαλάτα σε πιάτο και προσθέτουμε στην κορυφή και το χαλούμι.

Καλή μας όρεξη! 


Δες το βίντεο της συνταγής εδώ! 

Άλλες Συνταγές

Σπαγγέτι Ολικής με Θαλασσινά

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7'-9'. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι...

Φιογκάκια με Κολοκύθα & Μπέικον

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα ζυμαρικά για 10'-12'.  Παράλληλα, σε ένα ...

Λαζανάκι με Βασιλομανίταρα & Θυμάρι

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7-9’.Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό ...