Θα χρειαστείτε:

  • 500γρ. Φιογκάκια ΜΑΚΒΕΛ
  • 500γρ. Κρέμα γάλακτος
  • 200γρ. Μανιτάρια λευκά
  • 100γρ. Μαργαρίνη
  • 150γρ. Ζαμπόν
  • 100γρ. Αρακά
  • 1 μικρό Κρεμμύδι, ξηρό
  • 500ml Ζωμό κότας ή λαχανικών
  • 100γρ. Παρμεζάνα ή Κεφαλοτύρι 

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα με βραστό αλατισμένο νερό, ρίχνετε τα Φιογκάκια και βράζετε για 11-12’

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ή μια ρηχή κατσαρόλα, λιώνετε τη μαργαρίνη και σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμυδάκι. Στη συνέχεια ρίχνετε τα μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα,το ζαμπόν και τον αρακά. Συμπληρώστε το ζωμό και την κρέμα γάλακτος.

Αφού πάρει μια βράση ρίχνετε τα ζυμαρικά και τα αφήνετε για 2-3’ μέσα στην σάλτσα να πάρουν μια βράση.

Πριν το σερβίρισμα, ρίχνετε το τριμμένο τυρί. 

Άλλες Συνταγές

Ελληνική Σαλάτα με Φιογκάκια

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7’-9’. Κόβουμε όλα τα υλικά της σαλάτας, τα ρίχνουμε σε ...

Σπαγγέτι Ολικής με Κολοκύθι, Ξινοτύρι & Πέστο Δυόσμου

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 11-13'. Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε ...

Τρυπητά Μακαρόνια με Κεφτέδες & Κόκκινη Σάλτσα

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7-9'. Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ...