Η Eurimac με ελληνικά ζυμαρικά στη χώρα των ramen noodles!

Η Eurimac μπήκε δυναμικά στην ιαπωνική αγορά με ένα προϊόν διεθνές, που φέρει όμως την ελληνική σφραγίδα καθώς πάνω στις συσκευασίες των ζυμαρικών της φιγουράρει η ελληνική σημαία,  η φράση «ελληνικό προϊόν» στη γλώσσα μας όπως και φωτογραφίες από ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς! Με μία κουβέντα τα ζυμαρικά της Eurimac και φυσικά η εταιρεία που τα παράγει και τα προωθεί, λειτουργούν ως πρεσβευτές της Ελλάδας και οικονομικοί διπλωμάτες.

Η Εurimac στην Ιαπωνία εξάγει στο 90% κωδικούς σπαγγέτι και πολύ λιγότερο κοντά ζυμαρικά. Τα ζυμαρικά ταξιδεύουν στην Ιαπωνία σε συσκευασίες με brands που ανήκουν στη EURIMAC όπως: MAKVEL, LA GRANDE PASTA, LATINO , FAMIGLIA αλλά και σε συσκευασίες private labels, για λιανεμπορικές εταιρείες.

Σημειώνεται ότι η EURIMAC Α.Ε., έχει αρχίσει να τοποθετηθεί και σε ιαπωνικά σούπερ μάρκετ τους κωδικούς της σειράς ‘5’, των ζυμαρικών από πέντε δημητριακά που πρωτολανσάρισε το φθινόπωρο του 2018 κάτω από το brand ‘ΜΑΚΒΕΛ’, το brand που είναι συνδεδεμένο με την παράδοση της οικογενείας Κωνσταντινίδη στη βιομηχανία ζυμαρικών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ!

Scroll to Top