Hμερίδα με θέμα τη «Μοναστηριακή Διατροφή, Κουζίνα και Γαστρονομία»

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Διαιτολογίας και Διατροφής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ) και η Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΕΔΕ) οργάνωσαν με επιτυχία, ημερίδα με θέμα τη «Μοναστηριακή Διατροφή, Κουζίνα και Γαστρονομία». Το πρόγραμμα της ημερίδας περιελάμβανε βιωματικό μαγείρεμα των φοιτητών του προπτυχιακού και μεταπτυχιακού τμήματος με τον μοναχό Επιφάνιο τον Μυλοποταμινό και ομιλία επιστημόνων και καθηγητών του ΑΤΕΙΘ. Τα εδέσματα ήταν δημιουργίες φοιτητών, καθηγητών αλλά και επαγγελματιών της εστίασης. Οι φοιτητές του ΑΤΕΙΘ, οι επαγγελματίες διαιτολόγοι, οι γυμναστές, οι τεχνολόγοι τροφίμων, οι εστιάτορες, οι chefs και οι επαγγελματίες που παρακολούθησαν και συμμετείχαν στις διαδικασίες απόλαυσαν το σπυρωτό κριθαράκι λαχανικών Μάκβελ 5 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ, της Eurimac SA – Γιουριμακ ΑE ένα καινοτόμο προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας. Το κριθαράκι Μακβελ 5 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ, ενθουσίασε με την ευχάριστη γεύση και υφή του σε μία σαρακοστιανή συνταγή του μοναχού Επιφάνιου.

Scroll to Top