
Θα χρειαστείτε:
100γρ. Κοφτό μακαρονάκι
150γρ. Τόνο
120γρ. Κρίταμο & αλμυρίκι
10γρ. Κάπαρη
10γρ. Άνηθο ψιλοκομμένο
40ml Λαδολέμονο
Αλάτι & Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7'-9’.
Παράλληλα, σε ένα σχαροτήγανο ψήνουμε τον τόνο για 1'-2', προσθέτοντας αλάτι & πιπέρι.
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε αναμειγνύουμε τον κρίταμο και το αλμυρίκι.
Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά, την κάπαρη, τον ψιλοκομμένο άνηθο και το λαδολέμονο.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
Κόβουμε τον τόνο σε λεπτές φέτες (ή ταλιάτα).
Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Άλλες Συνταγές
Σπαγγετίνη με Παρμεζάνα & Σχοινόπρασο
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 5'-7’. Παράλληλα, σε ένα αντικολλητικό ...
Λαζανάκι με Ντοματίνια & Βασιλικό
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7'-9’. Παράλληλα, σε ένα αντικολλητικό ...
Πένες Φούρνου με Κοτόπουλο & Πιπεριές
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 10'-12’. Παράλληλα, σε ένα ...