Θα χρειαστείτε:

200γρ. Κριθαράκι

30ml Ελαιόλαδο

60γρ. Κρεμμύδι ψιλοκομμένο

10γρ. Σκόρδο

400γρ. Σουπιές σε κύβους

40γρ. Ψιλοκομμένες πιπεριές  

80ml Κόκκινο κρασί

300ml Νερό

20γρ. Ψιλοκομμένος Μαϊντανός

10γρ. Μελάνι σουπιάς

Αλάτι & Πιπέρι

Εκτέλεση

Τοποθετούμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά 30ml ελαιόλαδο

Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένο.

Σοτάρουμε για 2’.

Προσθέτουμε τις σουπιές σε κύβους και ανακατεύουμε.

Ρίχνουμε αλάτι & πιπέρι και τις ψιλοκομμένες πιπεριές.

Προσθέτουμε 200γρ. κριθαράκι, το κόκκινο κρασί και το νερό. 

Ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και το μελάνι σουπιάς.

Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 20’ μέχρι να χυλώσει.

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε! 

Δες το βίντεο της συνταγής εδώ! 

Άλλες Συνταγές

Παστίτσιο Λαχανικών με Κρούστα Γιαουρτιού

Βράζουμε τα ζυμαρικά για 7'-9’.  Παράλληλα, τοποθετούμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια ...

Σπαγγέτι με Μελιτζάνες, Ελιές & Φέτα

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7'-9’. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε ...

Τριβελάκι με Ντομάτα, Σπανάκι & Τυριά

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7'-9’. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε ...