Θα χρειαστείτε:

300γρ. Κριθαράκι 5 Δημητριακά με Βρώμη 

600γρ. Σουπιά καθαρισμένη σε κύβους

50γρ. Ντοματίνια

25γρ. Πελτέ ντομάτας

400ml Νερό

60γρ. Μάραθο

10γρ. Σκόρδο ψιλοκομμένο

30γρ. Ελαιόλαδο

20γρ. Μαϊντανό

Λάδι μυρωδικών 

Αλάτι 

Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο. 

Προσθέτουμε τον μάραθο και ανακατεύουμε. 

Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και τις σουπιές. 

Προσθέτουμε τα ντοματίνια και τον πελτέ ντομάτας και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν. 

Ρίχνουμε το κριθαράκι, ανακατεύουμε και περιχύνουμε το βραστό νερό.

Προσθέτουμε τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. 

Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία σε μέτρια φωτιά και μαγειρεύουμε για περίπου 20'.

Τελειώνουμε σερβίροντας με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λάδι μυρωδικών! 

Καλή μας όρεξη! 

Δες το βίντεο της συνταγής εδώ! 

Άλλες Συνταγές

Σαλάτα με Πένες & Καπνιστή Πέστροφα

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 10-12’. Σε ένα μπολ προσθέτουμε ...

Σπαγγέτι με Καλοκαιρινά Λαχανικά & Ξινομυζήθρα

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7-9’.Ταυτόχρονα σε ένα ...

Σπαγγετίνη με Άγρια Μανιτάρια & Πεκορίνο

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 5'-7'.Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό ...