lazana-ki-makbel-5-dhmhtriaka-me-mpro-kolo-kolokytha-ki-kai-leykh-sa-ltsa-1

Λαζανάκι ΜΑΚΒΕΛ 5 Δημητριακά, με μπρόκολο, κολοκυθάκι και λευκή σάλτσα

4 μερίδες
makvel-lazanaki-5-dhmhtriaka-ieA99
Λαζανάκι ΜΑΚΒΕΛ 5 Δημητριακά

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 500 γρ. Λαζανάκι ΜΑΚΒΕΛ 5 Δημητριακά
  • 320γρ. Μπρόκολο (φλορέτες)
  • 340γρ. Κρέμα Γάλακτος (ζωική)
  • 40γρ. Παρμεζάνα
  • 100γρ. Λευκό Κρεμμύδι (φέτες)
  • 140γρ. Κολοκυθάκι (στικάκια)
  • 50γρ. Βούτυρο
  • Άνηθο ψιλοκομμένο
  • Χυμός από 1 λεμόνι και λίγο ξύσμα
  • Αλάτι
  • Μαύρο Πιπέρι (σπασμένοι κόκκοι)

Εκτέλεση

1.  Ετοιμάζουμε τα λαχανικά μας και κρατάμε. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό και αλατίζουμε για να βράσει το μπρόκολο περίπου για 4 – 5 λεπτά. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και ζεσταίνουμε, σοτάρουμε το κρεμμύδι, το κολοκυθάκι και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος το χυμό λεμόνι και το ξύσμα. Βάζουμε και το μπρόκολο μέσα, να πάρει μια βράση για 1 – 2 λεπτά σε μέτρια φωτιά και βάζουμε από την κατσαρόλα τα ζυμαρικά που έχουν μόλις βράσει. Τα «δένουμε» όλα μαζί, προσθέτουμε άνηθο και σερβίρουμε με φλοίδες παρμεζάνας.

Μοιράσου τη συνταγή:
lazana ki makbel 5 dhmhtriaka me mpro kolo kolokytha ki kai leykh sa ltsa

Λαζανάκι ΜΑΚΒΕΛ 5 Δημητριακά, με μπρόκολο, κολοκυθάκι και λευκή σάλτσα

4 μερίδες

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 500 γρ. Λαζανάκι ΜΑΚΒΕΛ 5 Δημητριακά
  • 320γρ. Μπρόκολο (φλορέτες)
  • 340γρ. Κρέμα Γάλακτος (ζωική)
  • 40γρ. Παρμεζάνα
  • 100γρ. Λευκό Κρεμμύδι (φέτες)
  • 140γρ. Κολοκυθάκι (στικάκια)
  • 50γρ. Βούτυρο
  • Άνηθο ψιλοκομμένο
  • Χυμός από 1 λεμόνι και λίγο ξύσμα
  • Αλάτι
  • Μαύρο Πιπέρι (σπασμένοι κόκκοι)

Λαζανάκι ΜΑΚΒΕΛ 5 Δημητριακά, με μπρόκολο, κολοκυθάκι και λευκή σάλτσα

4 μερίδες

Εκτέλεση

1.  Ετοιμάζουμε τα λαχανικά μας και κρατάμε. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό και αλατίζουμε για να βράσει το μπρόκολο περίπου για 4 – 5 λεπτά. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και ζεσταίνουμε, σοτάρουμε το κρεμμύδι, το κολοκυθάκι και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος το χυμό λεμόνι και το ξύσμα. Βάζουμε και το μπρόκολο μέσα, να πάρει μια βράση για 1 – 2 λεπτά σε μέτρια φωτιά και βάζουμε από την κατσαρόλα τα ζυμαρικά που έχουν μόλις βράσει. Τα «δένουμε» όλα μαζί, προσθέτουμε άνηθο και σερβίρουμε με φλοίδες παρμεζάνας.

Μοιράσου τη συνταγή:
Scroll to Top