Θα χρειαστείτε:

  • 500 γρ. Λαζανάκι ΜΑΚΒΕΛ 
  • 500 γρ. Γαρίδες
  • 10 Ντοματίνια Σαντορίνης 
  • 2 Σκελίδες Σκόρδο
  • 100 ml Εξ. Παρθένο Ελαιόλαδο 
  • 1 Μαραθόριζα 150 γρ.
  • 2 κ.σ. Μαϊντανό
  • Αλάτι
  • Φρέσκο Μαύρο Πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζετε τα Λαζανάκια σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 12 λεπτά.

Σ’ ένα μεγάλο τηγάνι (ή σε μία κατσαρόλα) ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε τις γαρίδες σταδιακά να σοταριστούν, αφού πρώτα έχετε καθαρίσει το κέλυφος και αφαιρέσει το έντερο. Αφαιρείτε τις γαρίδες απ’ το σκεύος.

Στο ίδιο σκεύος, ρίχνετε το σκόρδο που έχετε κόψει σε λεπτές φέτες και τη μαραθόριζα και τα αφήνετε να μαραθούν σε χαμηλή φωτιά.

Συνεχίστε ρίχνοντας τα ντοματίνια, τα οποία πιέζετε με πιρούνι μέσα στη σάλτσα. Ρίχνετε πάλι τις γαρίδες μέσα να πάρουν μια βράση

Προσθέστε το μαϊντανό και αλατοπιπερώστε.

Τελειώστε τη συνταγή, προσθέτοντας τα Λαζανάκια στο σκεύος χωρίς να τα ξεπλύνετε και αφήστε τα για λίγο, ώστε να απορροφήσουν τη σάλτσα.

Άλλες Συνταγές

Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο6 Ολικής Άλεσης με Βρώμη, με Μοσχαράκι κοκκινιστό

Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια 2 - 3 στη μερίδα, αλατοπιπερώνουμε, πουδράρουμε ελαφρώς με ...

Σπετζοφάι με Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο 6

Σοτάρουμε με τη σειρά σε ζεστό βαθύ τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τα: λουκάνικο κομμένο σε ...

Κριθαράκι ΜΑΚΒΕΛ (μέτριο), με θαλασσινά

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και ρίχνουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το ...