
Θα χρειαστείτε:
200γρ. Λαζανάκι
70γρ. Ξινοτύρι
30ml Ελαιόλαδο
150γρ. Κρεμμύδι σε ροδέλες
20γρ. Μέλι
40ml Ξύδι βαλσάμικο
10γρ. Θυμάρι
Αλάτι & Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7’-9’.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι προσθέτουμε 30ml ελαιόλαδο να ζεσταθεί.
Ρίχνουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες και σοτάρουμε για 2’ σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε το μέλι, αλάτι και πιπέρι.
Ρίχνουμε το ξύδι βαλσάμικο, το θυμάρι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 1’-2’.
Σερβίρουμε σε πιάτο, προσθέτοντας το ξινοτύρι.
Καλή μας απόλαυση!
Άλλες Συνταγές
Παστίτσιο Λαχανικών με Κρούστα Γιαουρτιού
Βράζουμε τα ζυμαρικά για 7'-9’. Παράλληλα, τοποθετούμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια ...
Κριθαράκι με Σουπιά & το Μελάνι της
Τοποθετούμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά 30ml ελαιόλαδο Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το ...
Σπαγγέτι με Μελιτζάνες, Ελιές & Φέτα
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7'-9’. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε ...