Θα χρειαστείτε:

200γρ. Λαζανάκι

30γρ. Ελαιόλαδο

10γρ. Σκόρδο

150γρ. Ντοματίνια κομμένα 

70ml Νερό από τα βρασμένα ζυμαρικά

Φύλλα φρέσκου βασιλικού

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7'-9’.

Παράλληλα, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.

Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το σκόρδο και τα ντοματίνια και σοτάρουμε για 1'-2' σε δυνατή φωτιά. 

Ρίχνουμε αλάτι & πιπέρι. 

Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά, 70ml από το νερό που έβραζαν και ρίχνουμε τα φύλλα φρέσκου βασιλικού. 

Σερβίρουμε με λάδι μυρωδικών και ελαιόλαδο.


Καλή μας όρεξη! 

Δες το βίντεο της συνταγής εδώ!

Άλλες Συνταγές

Σπαγγετίνη με Παρμεζάνα & Σχοινόπρασο

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 5'-7’. Παράλληλα, σε ένα αντικολλητικό ...

Κοφτό Μακαρονάκι με Τόνο & Χόρτα

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7'-9’. Παράλληλα, σε ένα σχαροτήγανο ...

Πένες Φούρνου με Κοτόπουλο & Πιπεριές

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 10'-12’. Παράλληλα, σε ένα ...