Θα χρειαστείτε:

200γρ. Λαζανάκι ΜΑΚΒΕΛ

20γρ. Ελαιόλαδο

40γρ. Βούτυρο

100γρ. Βασιλομανίταρα 

Χυμό από μισό lime

60ml ζωμό μανιταριών

Αλάτι

Πιπέρι

Θυμάρι


Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7-9’.

Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο.

Προσθέτουμε τα βασιλομανίταρα και σοτάρουμε για 1-2’ σε δυνατή φωτιά. 

Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.

Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, το θυμάρι, τον χυμό από μισό lime και τον ζωμό μανιταριών και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 1’.

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε! 


Δες το βίντεο της συνταγής εδώ! 

Άλλες Συνταγές

Σπαγγέτι Ολικής με Θαλασσινά

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7'-9'. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι...

Φιογκάκια με Κολοκύθα & Μπέικον

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα ζυμαρικά για 10'-12'.  Παράλληλα, σε ένα ...

Χειμερινή Σαλάτα με Κριθαράκι & Χαλούμι

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το κριθαράκι σε αλατισμένο νερό για 11'-13'. Σε ένα σχαροτήγανο ...