Θα χρειαστείτε:

200γρ. Πένες veggie 

500γρ. Φιλέτο κοτόπουλο σε λωρίδες

30γρ. Πελτέ ντομάτας

200γρ. Φρέσκια ντομάτα σε κύβους

100γρ. Πιπεριές

120γρ. Μείγμα τριμμένων τυριών

30ml Ελαιόλαδο

50γρ. Κρεμμύδι ψιλοκομμένο

10γρ. Σκόρδο ψιλοκομμένο

Αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 10'-12’.

Παράλληλα, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.

Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο.

Τοποθετούμε το φιλέτο κοτόπουλο, ρίχνουμε αλάτι & πιπέρι και σοτάρουμε για 2’.

Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας, την φρέσκια ντομάτα και τις πιπεριές και μαγειρεύουμε για 15’ σε χαμηλή φωτιά.

Έπειτα, προσθέτουμε την φρέσκια ρίγανη και τα βρασμένα ζυμαρικά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 3'-4’.

Τοποθετούμε τα υλικά σε ένα πυρίμαχο σκεύος, ρίχνουμε το μείγμα τριμμένων τυριών και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10’.

Καλή μας όρεξη! 

Δες το βίντεο της συνταγής εδώ! 

Άλλες Συνταγές

Σπαγγετίνη με Παρμεζάνα & Σχοινόπρασο

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 5'-7’. Παράλληλα, σε ένα αντικολλητικό ...

Κοφτό Μακαρονάκι με Τόνο & Χόρτα

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7'-9’. Παράλληλα, σε ένα σχαροτήγανο ...

Λαζανάκι με Ντοματίνια & Βασιλικό

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7'-9’. Παράλληλα, σε ένα αντικολλητικό ...