Θα χρειαστείτε:

500 γρ. Πένες ΜΑΚΒΕΛ 5 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ 

200 γρ. Βραστή Γαλοπούλα (φιλέτο), κομμένη σε ραβδάκια (ζουλιέν) 

500 ml Κεφίρ ή Αριάνι ή Ξινόγαλο 

220 γρ. Κρέμα Τυριού (χαμηλά λιπαρά) 

80 γρ. Λιαστή Ντομάτα (ψιλοκομμένη) 

40 γρ. Κάπαρη (ψιλοκομμένη) 

1 Σκελίδα Σκόρδο (λιωμένη) 

Αλάτι 

Πιπέρι

Άνηθος

Εκτέλεση

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό.

Παράλληλα σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το κεφίρ και διαλύουμε την κρέμα τυριού. Προσθέτουμε τη λιωμένη σκελίδα σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ζυμαρικά στο τηγάνι, ενώνοντας με τη σάλτσα μας. Προσθέτουμε τη γαλοπούλα, την κάπαρη και τον ψιλοκομμένο άνηθο. Σερβίρουμε με την προσθήκη ακόμη λίγο φρεσκοτριμμένου πιπεριού.

Άλλες Συνταγές

Σπαγγέτι Νο 6 ΜΑΚΒΕΛ Ολικής Άλεσης με Βρώμη, Ντομάτα, Μελιτζάνες και Γιαούρτι

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Ανακατεύουμε τις μελιτζάνες με τα 50 ml ελαιόλαδο, ...

Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο 6 με Μελιτζάνες , Ελιές και Ξινομυζήθρα

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο...

Πένες ΜΑΚΒΕΛ Ολικής Άλεσης με Βρώμη, με Φιλέτο Κοτόπουλο, Ντοματίνια, Καλαμπόκι και dressing Γιαούρτι με Ταχίνι

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Στραγγίζουμε αφού πρώτα κρατήσουμε μία κούπα από το νερό ...