penes-makvel-5-dimitriaka-me-vrasti-galopoyla-fileto-kefir-kai-krema-tyrioy-219-2

Πένες ΜΑΚΒΕΛ 5 Δημητριακά, με Βραστή Γαλοπούλα (φιλέτο), Κεφίρ και Κρέμα Τυριού

4 μερίδες
untitled design 8 Dhp4t removebg preview
Πένες ΜΑΚΒΕΛ 5 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 500γρ. Πένες ΜΑΚΒΕΛ 5 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
  • 200γρ. Βραστή Γαλοπούλα (φιλέτο), κομμένη σε ραβδάκια (ζουλιέν)
  • 500 ml Κεφίρ ή Αριάνι ή Ξινόγαλο
  • 220γρ. Κρέμα Τυριού (χαμηλά λιπαρά)
  • 80γρ. Λιαστή Ντομάτα (ψιλοκομμένη)
  • 40 γρ. Κάπαρη (ψιλοκομμένη)
  • 1 Σκελίδα Σκόρδο (λιωμένη)
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Άνιθος

Εκτέλεση

1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό.
2. Παράλληλα σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το κεφίρ και διαλύουμε την κρέμα τυριού. Προσθέτουμε τη λιωμένη σκελίδα σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.
3. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ζυμαρικά στο τηγάνι, ενώνοντας με τη σάλτσα μας. Προσθέτουμε τη γαλοπούλα, την κάπαρη και τον ψιλοκομμένο άνηθο. Σερβίρουμε με την προσθήκη ακόμη λίγο φρεσκοτριμμένου πιπεριού.
Μοιράσου τη συνταγή:
penes makvel 5 dimitriaka me vrasti galopoyla fileto kefir kai krema tyrioy 219 1

Πένες ΜΑΚΒΕΛ 5 Δημητριακά, με Βραστή Γαλοπούλα (φιλέτο), Κεφίρ και Κρέμα Τυριού

4 μερίδες

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 500γρ. Πένες ΜΑΚΒΕΛ 5 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
  • 200γρ. Βραστή Γαλοπούλα (φιλέτο), κομμένη σε ραβδάκια (ζουλιέν)
  • 500 ml Κεφίρ ή Αριάνι ή Ξινόγαλο
  • 220γρ. Κρέμα Τυριού (χαμηλά λιπαρά)
  • 80γρ. Λιαστή Ντομάτα (ψιλοκομμένη)
  • 40 γρ. Κάπαρη (ψιλοκομμένη)
  • 1 Σκελίδα Σκόρδο (λιωμένη)
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Άνιθος

Πένες ΜΑΚΒΕΛ 5 Δημητριακά, με Βραστή Γαλοπούλα (φιλέτο), Κεφίρ και Κρέμα Τυριού

4 μερίδες

Εκτέλεση

1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό.
2. Παράλληλα σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το κεφίρ και διαλύουμε την κρέμα τυριού. Προσθέτουμε τη λιωμένη σκελίδα σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.
3. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ζυμαρικά στο τηγάνι, ενώνοντας με τη σάλτσα μας. Προσθέτουμε τη γαλοπούλα, την κάπαρη και τον ψιλοκομμένο άνηθο. Σερβίρουμε με την προσθήκη ακόμη λίγο φρεσκοτριμμένου πιπεριού.
Μοιράσου τη συνταγή:
Scroll to Top