Πένες ΜΑΚΒΕΛ Ολικής Άλεσης με Βρώμη, λαχανικά και ανθότυρο
4 μερίδες
Πένες ΜΑΚΒΕΛ Ολικής Άλεσης με Βρώμη
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 500 γρ. Πένες ΜΑΚΒΕΛ Ολικής Άλεσης με Βρώμη
- 8 τμχ. Μπρόκολο (φλορέτες)
- 120γρ. Κολοκυθάκι (στικάκια)
- 110γρ. Καρότο (στικάκια)
- 140γρ. Κρεμμύδι (φέτες)
- 100γρ. Πιπεριές Φλωρίνης (στικάκια)
- 120γρ. Ανθότυρο
- 60γρ. Βούτυρο
- 30γρ. Ελαιόλαδο
- 4γρ. Σκόρδο
- Αλάτι
- Πιπέρι μαύρο
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
1. Κόβουμε τα λαχανικά στα σχήματα της συνταγής και βάζουμε παράλληλα 2 κατσαρόλες μικρές να βράσουν με αλατόνερο. Βράζουμε ελαφρώς το μπρόκολο για 3 – 4 λεπτά και αφού το ρίξουμε στο νερό ξεκινάμε να σοτάρουμε (σε βαθύ τηγάνι), σε δυνατή φωτιά με βούτυρο και ελαιόλαδο τα λαχανικά προσθέτοντας τις φλορέτες. Συνεχίζουμε για 1-2 λεπτά. Παράλληλα στην άλλη κατσαρόλα έχουμε βράσει τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι προσθέτοντας το ανθότυρο σπασμένο και συνεχίζουμε για 1 – 2 λεπτά ακόμη. Αποσύρουμε και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δες και άλλες συνταγές
Πένες ΜΑΚΒΕΛ Ολικής Άλεσης με Βρώμη, λαχανικά και ανθότυρο
4 μερίδες
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 500 γρ. Πένες ΜΑΚΒΕΛ Ολικής Άλεσης με Βρώμη
- 8 τμχ. Μπρόκολο (φλορέτες)
- 120γρ. Κολοκυθάκι (στικάκια)
- 110γρ. Καρότο (στικάκια)
- 140γρ. Κρεμμύδι (φέτες)
- 100γρ. Πιπεριές Φλωρίνης (στικάκια)
- 120γρ. Ανθότυρο
- 60γρ. Βούτυρο
- 30γρ. Ελαιόλαδο
- 4γρ. Σκόρδο
- Αλάτι
- Πιπέρι μαύρο
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Πένες ΜΑΚΒΕΛ Ολικής Άλεσης με Βρώμη, λαχανικά και ανθότυρο
4 μερίδες
Εκτέλεση
1. Κόβουμε τα λαχανικά στα σχήματα της συνταγής και βάζουμε παράλληλα 2 κατσαρόλες μικρές να βράσουν με αλατόνερο. Βράζουμε ελαφρώς το μπρόκολο για 3 – 4 λεπτά και αφού το ρίξουμε στο νερό ξεκινάμε να σοτάρουμε (σε βαθύ τηγάνι), σε δυνατή φωτιά με βούτυρο και ελαιόλαδο τα λαχανικά προσθέτοντας τις φλορέτες. Συνεχίζουμε για 1-2 λεπτά. Παράλληλα στην άλλη κατσαρόλα έχουμε βράσει τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι προσθέτοντας το ανθότυρο σπασμένο και συνεχίζουμε για 1 – 2 λεπτά ακόμη. Αποσύρουμε και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Μοιράσου τη συνταγή: