penes-me-loykanika-elies-kai-thymari-1

Πένες με Λουκάνικα, Ελιές και Θυμάρι

4 μερίδες
25 λεπτά
untitled design 9 hLqBi removebg preview

Πένες Ριγέ ΜΑΚΒΕΛ

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 500 γρ. Πένες Ριγέ ΜΑΚΒΕΛ
  • 30 ml Ελαιόλαδο
  • 4 Λουκάνικα Χωριάτικα
  • 200 γρ. Χυμό Ντομάτας
  • 2 Κρεμμύδια Ξηρά
  • 1 Σκελίδα Σκόρδο
  • 10 Πράσινες Ελιές (ροδέλες)
  • 10 Μαύρες Ελιές (ροδέλες)
  • 10 Φύλλα Βασιλικού (φρέσκου)
  • 15 Κλωναράκια Θυμάρι
  • Αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση

1.  Βράζετε τις Πένες Ριγέ σε αλατισμένο νερό. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε το λάδι και σωτάρετε τα κρεμμύδια μαζί με το σκόρδο για 2 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέσθε το χυμό ντομάτας και αφήστε να βράσουν για 15 λεπτά σε μεσαία θερμοκρασία. Προσθέσθε τα λουκάνικα και συνεχίστε το βράσιμο για ακόμη10λεπτά. Όταν ετοιμαστεί η σάλτσα, αναμειγνύετε με τις Πένες, προσθέτοντας το βασιλικό με το θυμάρι, το αλάτι με το πιπέρι και τις ελιές.

Μοιράσου τη συνταγή:
penes me loykanika elies kai thymari

Πένες με Λουκάνικα, Ελιές και Θυμάρι

4 μερίδες
25 λεπτά

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 500 γρ. Πένες Ριγέ ΜΑΚΒΕΛ
  • 30 ml Ελαιόλαδο
  • 4 Λουκάνικα Χωριάτικα
  • 200 γρ. Χυμό Ντομάτας
  • 2 Κρεμμύδια Ξηρά
  • 1 Σκελίδα Σκόρδο
  • 10 Πράσινες Ελιές (ροδέλες)
  • 10 Μαύρες Ελιές (ροδέλες)
  • 10 Φύλλα Βασιλικού (φρέσκου)
  • 15 Κλωναράκια Θυμάρι
  • Αλάτι – πιπέρι

Πένες με Λουκάνικα, Ελιές και Θυμάρι

4 μερίδες
25 λεπτά

Εκτέλεση

1.  Βράζετε τις Πένες Ριγέ σε αλατισμένο νερό. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε το λάδι και σωτάρετε τα κρεμμύδια μαζί με το σκόρδο για 2 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέσθε το χυμό ντομάτας και αφήστε να βράσουν για 15 λεπτά σε μεσαία θερμοκρασία. Προσθέσθε τα λουκάνικα και συνεχίστε το βράσιμο για ακόμη10λεπτά. Όταν ετοιμαστεί η σάλτσα, αναμειγνύετε με τις Πένες, προσθέτοντας το βασιλικό με το θυμάρι, το αλάτι με το πιπέρι και τις ελιές.
Μοιράσου τη συνταγή:
Scroll to Top