Πένες με Λουκάνικα, Ελιές και Θυμάρι
4 μερίδες
25 λεπτά
Πένες Ριγέ ΜΑΚΒΕΛ
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 500 γρ. Πένες Ριγέ ΜΑΚΒΕΛ
- 30 ml Ελαιόλαδο
- 4 Λουκάνικα Χωριάτικα
- 200 γρ. Χυμό Ντομάτας
- 2 Κρεμμύδια Ξηρά
- 1 Σκελίδα Σκόρδο
- 10 Πράσινες Ελιές (ροδέλες)
- 10 Μαύρες Ελιές (ροδέλες)
- 10 Φύλλα Βασιλικού (φρέσκου)
- 15 Κλωναράκια Θυμάρι
- Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
1. Βράζετε τις Πένες Ριγέ σε αλατισμένο νερό.
2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε το λάδι και σωτάρετε τα κρεμμύδια μαζί με το σκόρδο για 2 λεπτά.
3. Στη συνέχεια προσθέσθε το χυμό ντομάτας και αφήστε να βράσουν για 15 λεπτά σε μεσαία θερμοκρασία.
4. Προσθέσθε τα λουκάνικα και συνεχίστε το βράσιμο για ακόμη 10λεπτά.
5. Όταν ετοιμαστεί η σάλτσα, αναμειγνύετε με τις Πένες, προσθέτοντας το βασιλικό με το θυμάρι, το αλάτι με το πιπέρι και τις ελιές.