Νοιαζόμαστε για τους Ανθρώπους

Προστατεύουμε το Περιβάλλον

Νερό Πηγή Ζωής

Το δεύτερο κύριο συστατικό των ζυμαρικών μετά το σιμιγδάλι είναι το νερό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πραγματοποιήθηκαν έρευνες (γεωτρήσεις) και ειδική επιστημονική μελέτη για να δημιουργηθεί η νέα ταυτότητα του νερού, που χρησιμοποιείται για τη ζύμωση των ζυμαρικών. Σε βάθος 235μ. πιστοποιήθηκε η επαφή με την βασική υδροφόρα περιοχή της λεκάνης του όρους Κερκίνη (οροσειρά Μπέλες). Παράλληλα οι εργαστηριακές μελέτες προσέδωσαν στο νερό του Μπέλες, χαρακτηριστικά νερού με πολύ μεγάλη διαθρεπτική αξία και υψηλή ποιότητα σύνθεσης

100% Ελληνικά Σκληρά Σιτάρια.

Η πρώτη ύλη των ζυμαρικών είναι πιστοποιημένα ελληνικά σκληρά σιτάρια από τη Θεσσαλία και τον μακεδονικό κάμπο

100% Πράσινη Ενέργεια

Για την άλεση των σκληρών σιταριών και την παραγωγή των ζυμαρικών χρησιμοποιείται ενέργεια που παράγεται από 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η EURIMAC AE είναι 100% πράσινη εταιρεία με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Διαδικασία παραγωγής

Το εργοστάσιο παραγωγής ζυμαρικών της EURIMAC AE είναι ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ευρώπη με τεχνολογία αιχμής και προσανατολισμό στην διατήρηση της επιχειρηματικής βιωσιμότητας. Χαρακτηριστικό στη λειτουργική του δομή είναι η ήπια παρέμβασή του στο περιβάλλον.

Διαχείρηση αποβλήτων

Η διαχείρηση των βιομηχανικών αποβλήτων (σταθερά - υγρά), συμμορφώνεται με τα προβλεπόμενα εθνικά και διεθνή πρότυπα.