Θα χρειαστείτε:

  • 500 γρ. Σπαγγετίνη Νο 10 ΜΑΚΒΕΛ 
  • 50 ml Σπορέλαιο
  • 150 γρ. Καπνιστό Μπέικον
  • 200 ml Κρέμα Γάλακτος 20%
  • 4 Κρόκους Αυγών
  • 100 γρ. Παρμεζάνα Φρεσκοτριμμένο Μαύρο Πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζετε τα Σπαγγετίνη Νο 10 σε αλατισμένο νερό.

Σε ένα τηγάνι ρίχνετε το λάδι και ψήνετε το μπέικον ώσπου να γίνει τραγανό. Το βγάζετε στην άκρη. Στο ίδιο σκεύος ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και αφού πάρει μία βράση, προσθέτετε την παρμεζάνα ανακατεύοντας καλά.

Στη συνέχεια ρίχνετε τα Σπαγγετίνη Νο 10 και το μπέικον κι αφού ανακατέψετε, αφήνετε να πάρουν μια βράση.

Στο τέλος ρίχνετε τους κρόκους αυγών και τα ανακατεύετε καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια κρεμώδης σάλτσα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Όταν ρίχνετε τους κρόκους αυγών πρέπει το τηγάνι να είναι εκτός φωτιάς για να μην παραβράσει το αυγό και σβολιάσει ή πήξει η κρέμα πολύ.

Άλλες Συνταγές

Σπαγγέτι Ολικής με Θαλασσινά

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7'-9'. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι...

Φιογκάκια με Κολοκύθα & Μπέικον

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα ζυμαρικά για 10'-12'.  Παράλληλα, σε ένα ...

Χειμερινή Σαλάτα με Κριθαράκι & Χαλούμι

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το κριθαράκι σε αλατισμένο νερό για 11'-13'. Σε ένα σχαροτήγανο ...