Θα χρειαστείτε:

  • 500 γρ. Σπαγγετίνη Νο 10 ΜΑΚΒΕΛ 
  • 50 ml Σπορέλαιο
  • 150 γρ. Καπνιστό Μπέικον
  • 200 ml Κρέμα Γάλακτος 20%
  • 4 Κρόκους Αυγών
  • 100 γρ. Παρμεζάνα Φρεσκοτριμμένο Μαύρο Πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζετε τα Σπαγγετίνη Νο 10 σε αλατισμένο νερό.

Σε ένα τηγάνι ρίχνετε το λάδι και ψήνετε το μπέικον ώσπου να γίνει τραγανό. Το βγάζετε στην άκρη. Στο ίδιο σκεύος ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και αφού πάρει μία βράση, προσθέτετε την παρμεζάνα ανακατεύοντας καλά.

Στη συνέχεια ρίχνετε τα Σπαγγετίνη Νο 10 και το μπέικον κι αφού ανακατέψετε, αφήνετε να πάρουν μια βράση.

Στο τέλος ρίχνετε τους κρόκους αυγών και τα ανακατεύετε καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια κρεμώδης σάλτσα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Όταν ρίχνετε τους κρόκους αυγών πρέπει το τηγάνι να είναι εκτός φωτιάς για να μην παραβράσει το αυγό και σβολιάσει ή πήξει η κρέμα πολύ.

Άλλες Συνταγές

Ελληνική Σαλάτα με Φιογκάκια

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7’-9’. Κόβουμε όλα τα υλικά της σαλάτας, τα ρίχνουμε σε ...

Σπαγγέτι Ολικής με Κολοκύθι, Ξινοτύρι & Πέστο Δυόσμου

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 11-13'. Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε ...

Τρυπητά Μακαρόνια με Κεφτέδες & Κόκκινη Σάλτσα

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7-9'. Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ...