Θα χρειαστείτε:

100γρ. Bio Σπαγγέτι No6 ΜΑΚΒΕΛ

40γρ. Ελαιόλαδο

80γρ. Μελιτζάνα

60γρ. Κολοκύθι

60γρ. Πιπεριές πολύχρωμες

20γρ. Φρέσκο κρεμμυδάκι

20γρ. Σκόρδο ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Ρίγανη

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7-9’.

Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.

Προσθέτουμε τη μελιτζάνα, το κολοκύθι και τις πολύχρωμες πιπεριές.

Σοτάρουμε για  2’ σε δυνατή φωτιά.

Έπειτα προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και το σκόρδο ψιλοκομμένο.

Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλο 1’.

Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.

Αλάτι & πιπέρι σε ποσότητα της αρεσκείας μας.

Προεραιτικά σερβίρουμε με ξινομυζήθρα και λίγο φρέσκο ελαιόλαδο.

Καλή μας όρεξη! 

Δες το βίντεο της συνταγής εδώ!

Άλλες Συνταγές

Σαλάτα με Πένες & Καπνιστή Πέστροφα

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 10-12’. Σε ένα μπολ προσθέτουμε ...

Σπαγγετίνη με Άγρια Μανιτάρια & Πεκορίνο

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 5'-7'.Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό ...

Κριθαράκι με Σουπιές & Mάραθο

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο.  Προσθέτουμε τον μάραθο και ...