Chef: Κωνσταντίνος Πανταζής

Σπαγγέτι με Καλοκαιρινά Λαχανικά & Ξινομυζήθρα

1 μερίδα
25 λεπτά

Σπαγγέτι Bio Νο6

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 20γρ. Φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 20γρ. Σκόρδο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ρίγανη

Εκτέλεση

1. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7-9’.
2. Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
3. Προσθέτουμε τη μελιτζάνα, το κολοκύθι και τις πολύχρωμες πιπεριές.
4. Σοτάρουμε για 2’ σε δυνατή φωτιά.
5. Έπειτα προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και το σκόρδο ψιλοκομμένο.
6. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλο 1’.
7. Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.
8. Αλάτι & πιπέρι σε ποσότητα της αρεσκείας μας.
9. Προεραιτικά σερβίρουμε με ξινομυζήθρα και λίγο φρέσκο ελαιόλαδο.

Καλή μας όρεξη!

Μοιράσου τη συνταγή:
Scroll to Top