Θα χρειαστείτε:

500γρ. Σπαγγέτι Νο6 Bio

1κ. Μοσχαρίσιο κρέας σε κύβους 

30γρ. Πελτέ ντομάτας

300γρ. Ντομάτα σε κύβους

40ml Ελαιόλαδο

60γρ. Ψιλοκομμένο κρεμμύδι

10γρ. Ψιλοκομμένο σκόρδο

50ml Κόκκινο κρασί

5γρ. Θυμάρι

Αλάτι & Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7'-9’.

Παράλληλα, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.

Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το κρέας και σοτάρουμε για 3'-4’ σε δυνατή φωτιά.

Στη συνέχεια ρίχνουμε αλάτι & πιπέρι, τον πελτέ ντομάτας και ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε το κόκκινο κρασί, την ντομάτα σε κύβους και το θυμάρι και μαγειρεύουμε για 40' σε χαμηλή φωτιά.

Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας.

Καλή μας όρεξη! 

Δείτε το βίντεο της συνταγής! 

Άλλες Συνταγές

Σπαγγετίνη με Παρμεζάνα & Σχοινόπρασο

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 5'-7’. Παράλληλα, σε ένα αντικολλητικό ...

Κοφτό Μακαρονάκι με Τόνο & Χόρτα

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7'-9’. Παράλληλα, σε ένα σχαροτήγανο ...

Λαζανάκι με Ντοματίνια & Βασιλικό

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7'-9’. Παράλληλα, σε ένα αντικολλητικό ...