Θα χρειαστείτε:

200γρ. Σπαγγέτι Νο6 ολικής με βρώμη

30γρ. Ελαιόλαδο

40γρ. Ψιλοκομμένο κρεμμύδι

150γρ. Καλαμάρια κομμένα σε ροδέλες

80γρ. Γαρίδες ψιλοκομμένες

2 τμχ. Αστεροειδή γλυκάνισο

120γρ. Ντομάτα κονκασέ

50ml. Νερό από τα βρασμένα ζυμαρικά

Αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7'-9'.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε το ελαιόλαδο.

Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και ανακατεύουμε για 2'.

Έπειτα προσθέτουμε τα καλαμάρια κομμένα σε ροδέλες, τις ψιλοκομμένες γαρίδες, αλάτι, πιπέρι, τον αστεροειδή γλυκάνισο και σοτάρουμε για 2'.

Προσθέτουμε την τομάτα κονκασέ και ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε το νερό από τα βρασμένα ζυμαρικά και μαγειρεύουμε για 10’.

Τοποθετούμε τα βρασμένα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε 50ml νερό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 1-2’.

Καλή μας όρεξη! 

Δες το βίντεο της συνταγής εδώ! 

Άλλες Συνταγές

Σπαγγετίνη με Παρμεζάνα & Σχοινόπρασο

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 5'-7’. Παράλληλα, σε ένα αντικολλητικό ...

Κοφτό Μακαρονάκι με Τόνο & Χόρτα

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7'-9’. Παράλληλα, σε ένα σχαροτήγανο ...

Λαζανάκι με Ντοματίνια & Βασιλικό

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7'-9’. Παράλληλα, σε ένα αντικολλητικό ...