Σπαγγετίνη με Άγρια Μανιτάρια & Πεκορίνο

1 μερίδες
25 λεπτά

Σπαγγετίνη ΜΑΚΒΕΛ Νο10

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 100γρ. Σπαγγετίνη Νο10
  • 120γρ. Άγρια μανιτάρια
  • 20γρ. Ελαιόλαδο
  • 20γρ. Βούτυρο
  • 10γρ. Σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι
  • 100ml ζωμό μανιταριών
  • 20γρ. πεκορίνο
  • Χυμό από μισό lime
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

1. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 5′-7′.
2. Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο.
3. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και τα κλωνάρια θυμάρι και ανακατεύουμε.
4. Αφαιρούμε το θυμάρι και προσθέτουμε τα μανιτάρια.
5. Σοτάρουμε για 2’ σε δυνατή φωτιά.
6. Προσθέτουμε τον ζωμό μανιταριών και βράζουμε για 1’.
7. Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.
8. Ολοκληρώνουμε τη συνταγή, ρίχνοντας χυμό από μισό lime και τριμμένο πεκορίνο.
9. Αλάτι & πιπέρι σε ποσότητα της αρεσκείας μας.

Καλή μας όρεξη!

Μοιράσου τη συνταγή:
Scroll to Top