Θα χρειαστείτε:

100γρ. Σπαγγετίνη Νο10

120γρ. Άγρια μανιτάρια

20γρ. Ελαιόλαδο

20γρ. Βούτυρο

10γρ. Σκόρδο ψιλοκομμένο

2 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι

100ml ζωμό μανιταριών

20γρ. πεκορίνο

Χυμό από μισό lime

Αλάτι

Πιπέρι









Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 5'-7'.

Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο.

Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και τα κλωνάρια θυμάρι και ανακατεύουμε.

Αφαιρούμε το θυμάρι και προσθέτουμε τα μανιτάρια.

Σοτάρουμε για 2’ σε δυνατή φωτιά.

Προσθέτουμε τον ζωμό μανιταριών και βράζουμε για 1’.

Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.

Ολοκληρώνουμε τη συνταγή, ρίχνοντας χυμό από μισό lime και τριμμένο πεκορίνο.

Αλάτι & πιπέρι σε ποσότητα της αρεσκείας μας.

Καλή μας όρεξη! 

Δες το video με τη συνταγή εδώ!

Άλλες Συνταγές

Σαλάτα με Πένες & Καπνιστή Πέστροφα

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 10-12’. Σε ένα μπολ προσθέτουμε ...

Σπαγγέτι με Καλοκαιρινά Λαχανικά & Ξινομυζήθρα

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7-9’.Ταυτόχρονα σε ένα ...

Κριθαράκι με Σουπιές & Mάραθο

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο.  Προσθέτουμε τον μάραθο και ...