
Θα χρειαστείτε:
200γρ. Σπαγγετίνη
100ml Νερό από τα βρασμένα ζυμαρικά
80γρ. Τριμμένη παρμεζάνα
30γρ. Βούτυρο σε κύβους
Χυμό από μισό lime
10γρ. Ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 5'-7’.
Παράλληλα, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε 100ml νερό από τα βρασμένα ζυμαρικά.
Προσθέτουμε την τριμμένη παρμεζάνα και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε τα βρασμένα ζυμαρικά, το βούτυρο σε κύβους, αλάτι & πιπέρι, τον χυμό από lime, το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο και ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Άλλες Συνταγές
Παστίτσιο Λαχανικών με Κρούστα Γιαουρτιού
Βράζουμε τα ζυμαρικά για 7'-9’. Παράλληλα, τοποθετούμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια ...
Κριθαράκι με Σουπιά & το Μελάνι της
Τοποθετούμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά 30ml ελαιόλαδο Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το ...
Σπαγγέτι με Μελιτζάνες, Ελιές & Φέτα
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7'-9’. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε ...