Θα χρειαστείτε:

  • 500 γρ. Τετράγωνες Πένες
  • 500 γρ. Νεαρό Σπανάκι
  • 300 γρ. Φέτα
  • 10 Ντοματίνια Σαντορίνης
  • 150 ml Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο
  • 1 Σκελίδα Σκόρδο
  • 1/2 κ.σ. Μαύρο Πιπέρι Φρεσκοτριμμένο
  • Παρμεζάνα – Κεφαλοτύρι


Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ή μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί αρκετά.

Ρίχνουμε το σκόρδο και το σπανάκι, το οποίο έχουμε πλύνει και στεγνώσει, και το αφήνουμε να μαραθεί (δε θέλουμε να βράσει).

Κατόπιν ρίχνουμε τα ντοματίνια, τα οποία τα έχουμε κόψει στη μέση και πιπερώνουμε καλά.

Βράζουμε τις πένες για 11 - 12 λεπτά και αφού σουρώσουμε τα ζυμαρικά τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι με το σπανάκι και τα αφήνουμε για 3 λεπτά να απορροφήσουν την σάλτσα.

Τέλος θρυμματίζουμε τη φέτα πάνω στα ζυμαρικά και την αφήνουμε για 1 λεπτό να λιώσει.

Σερβίρουμε τα ζυμαρικά και κατά προτίμηση ρίχνουμε την παρμεζάνα ή το κεφαλοτύρι στο τέλος.

Άλλες Συνταγές

Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο6 Ολικής Άλεσης με Βρώμη, με Μοσχαράκι κοκκινιστό

Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια 2 - 3 στη μερίδα, αλατοπιπερώνουμε, πουδράρουμε ελαφρώς με ...

Σπετζοφάι με Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο 6

Σοτάρουμε με τη σειρά σε ζεστό βαθύ τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τα: λουκάνικο κομμένο σε ...

Κριθαράκι ΜΑΚΒΕΛ (μέτριο), με θαλασσινά

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και ρίχνουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το ...