Θα χρειαστείτε:

200γρ. Τριβελάκι ΜΑΚΒΕΛ

30γρ. Ελαιόλαδο

60γρ. Κρεμμύδι σε φέτες

10γρ. Σκόρδο ψιλοκομμένο

100γρ. Πιπεριές πολύχρωμες

200γρ. Λουκάνικο χωριάτικο

Αλάτι & Πιπέρι

10γρ. Ψιλοκομμένος μαϊντανός

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7-9’.

Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές και σοτάρουμε για 1'-2'.

Ρίχνουμε το χωριάτικο λουκάνικο και σοτάρουμε για 3’.

Προσθέτουμε αλάτι & πιπέρι.

Ρίχνουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά.

Έπειτα προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα πυρίμαχο σκεύος.

Καλύπτουμε με τριμμένο μετσοβόνε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10’.

Καλή μας όρεξη! 

Δες εδώ το video της συνταγής! 

Άλλες Συνταγές

Χειμερινή Σαλάτα με Κριθαράκι & Χαλούμι

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το κριθαράκι σε αλατισμένο νερό για 11'-13'. Σε ένα σχαροτήγανο ...

Λαζανάκι με Βασιλομανίταρα & Θυμάρι

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7-9’.Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό ...

Τρυπητά Μακαρόνια με Κόκορα

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7-9’. Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό ...