Θα χρειαστείτε:

200γρ. Τριβελάκι

30ml ελαιόλαδο

150γρ. Ντομάτα σε κύβους 

100γρ. Φύλλα σπανάκι

80γρ. Μιξ τυριών

Φύλλα φρέσκου βασιλικού

Αλάτι & Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7'-9’.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε 30ml ελαιόλαδο.

Ρίχνουμε και την τομάτα σε κύβους.

Προσθέτουμε αλάτι & πιπέρι και τα φύλλα σπανάκι.

Σοτάρουμε όλα τα υλικά για 1’-2’.

Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά, το μιξ τυριών και τα φύλλα φρέσκου βασιλικού.

Ανακατεύουμε καλά για 1'. 

Σερβίρουμε σε ένα μπολ και απολαμβάνουμε! 

Άλλες Συνταγές

Παστίτσιο Λαχανικών με Κρούστα Γιαουρτιού

Βράζουμε τα ζυμαρικά για 7'-9’.  Παράλληλα, τοποθετούμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια ...

Κριθαράκι με Σουπιά & το Μελάνι της

Τοποθετούμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά 30ml ελαιόλαδο Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το ...

Σπαγγέτι με Μελιτζάνες, Ελιές & Φέτα

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7'-9’. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε ...