Θα χρειαστείτε:

100γρ. Τρυπητά Νο5 ΜΑΚΒΕΛ

30γρ. Ελαιόλαδο

200γρ. Κεφτεδάκια από μοσχαρίσιο κιμά

100γρ. Σάλτσα ντομάτας

25γρ. Τριμμένη παρμεζάνα 

4-5 Φύλλα βασιλικού 

Αλάτι

Πιπέρι







Εκτέλεση

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7-9'. 

Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο, περιμένουμε να ζεσταθεί και ρίχνουμε τους κεφτέδες. 

Σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.

Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας.

Προσθέτουμε 50γρ. νερό από τα βρασμένα ζυμαρικά για να κάνουμε πιο βελούδινη τη σάλτσα και τα αφήνουμε να βράσουν για 2’.

Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε. 

Ρίχνουμε την τριμμένη παρμεζάνα και ανακατεύουμε. 

Σερβίρουμε και προσθέτουμε πάνω τα φύλλα βασιλικού και τριμμένη παρμεζάνα σε ποσότητα της αρεσκείας μας. 

Καλή μας όρεξη! 

Δες το video με τη συνταγή εδώ!

Άλλες Συνταγές

Ελληνική Σαλάτα με Φιογκάκια

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7’-9’. Κόβουμε όλα τα υλικά της σαλάτας, τα ρίχνουμε σε ...

Σπαγγέτι Ολικής με Κολοκύθι, Ξινοτύρι & Πέστο Δυόσμου

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 11-13'. Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε ...

Σπαγγέτι Νο 6 ΜΑΚΒΕΛ Ολικής Άλεσης με Βρώμη, Ντομάτα, Μελιτζάνες και Γιαούρτι

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Ανακατεύουμε τις μελιτζάνες με τα 50 ml ελαιόλαδο, ...