Νέα Εποχή ΜΑΚΒΕΛ

ΜΑΚΒΕΛ, μια μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία στο χώρο της παραγωγής ζυμαρικών στη χώρα, σεβόμενη τις αρχές και αξίες που την οδήγησαν μέχρι εδώ σήμερα προχώρησε στον επανασχεδιασμό του εταιρικού της λογοτύπου και των συσκευασιών της ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στο μέλλον με τη νέα της προσωπικότητα.

Η χαρακτηριστική χρωματική ταυτότητα διατηρείται, με το έντονο κόκκινο να κυριαρχεί, ενώ έχει προστεθεί το χρυσό στο συμβολισμό του Λευκού Πύργου, προσθέτοντας αυθεντικότητα και κύρος. Η γραμματοσειρά γίνεται στιβαρή, καθαρή και δυναμική, πατά στη σταθερή γραμμή βάσης, που συμβολίζει το ασφαλές background της εταιρείας αναδύοντας, σιγουριά, αισιοδοξία, απλότητα, ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη. Το πάνω μέρος της τυπογραφίας ακολουθεί σχεδιαστικά την ανοδική πορεία της άνω γραμμής, που πλαισιώνει τον Λευκό Πύργο. Η αναφορά της χρονολογίας και η συμπερίληψη του Λευκού Πύργου ως συμβόλου της καταγωγής του brand, το κάνει άμεσα αναγνωρίσιμο και ικανοποιεί τις ιστορικές αναφορές, που επεδίωξε και το προηγούμενο λογότυπο. Η αφαίρεση των πλαισίων, το λευκό φόντο πάνω στο οποίο το λογότυπο αναπτύσσεται, οι γραμμές που δίνουν ανοδική τάση, ο απλός σχεδιασμός του Λευκού Πύργου και των σταχιών, δίνουν αέρα ελευθερίας, εξέλιξης, ανάτασης καθώς αυτό γίνεται καθαρό και αναπνέει.

Το νέο λογότυπο είναι εδώ να μιλήσει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για τη νέα, δυναμική εποχή, μιας ιστορικά πρωτοπόρου και καταξιωμένης εταιρείας.

ΜΑΚΒΕΛ, συνεχίζει με θέληση για το καλύτερο!

 

Scroll to Top