


Αλλάζουμε τα δεδομένα στη διατροφή!

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΓΛΥΚΑΙΜΙΚΟΥ ΔΕΙΚΤΗ
ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Αλλάζουμε τα δεδομένα στη διατροφή!





Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΓΛΥΚΑΙΜΙΚΟΥ ΔΕΙΚΤΗ
ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Η γεύση που σου έλειπε,
είναι ΜΑΚΒΕΛ!
Μια καινοτόμα πρόταση με χαμηλότερο γλυκαιμικό
δείκτη σε σχέση με τα ζυμαρικά ολικής άλεσης.
Για να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου πιάτο
χωρίς ενοχές!
Η γεύση που σου έλειπε,
είναι ΜΑΚΒΕΛ!
Μια καινοτόμα πρόταση με χαμηλότερο γλυκαιμικό
δείκτη σε σχέση με τα ζυμαρικά ολικής άλεσης.
Για να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου πιάτο
χωρίς ενοχές!
Η γεύση
που σου έλειπε,
είναι ΜΑΚΒΕΛ!
Μια καινοτόμα πρόταση
με χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη
σε σχέση με τα ζυμαρικά ολικής
άλεσης.
Για να απολαμβάνεις
το αγαπημένο σου πιάτο
χωρίς ενοχές!
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ
Η ΜΑΚΒΕΛ
φέρνει ξανά τη γεύση
στο πιάτο όλων όσων
την έχουν στερηθεί!
Απόλαυσε χωρίς συμβιβασμούς τα πρώτα
και ΜΟΝΑ ζυμαρικά χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη
με διεθνή πιστοποίηση.
Ανακάλυψέ τα σήµερα!
Η ΜΑΚΒΕΛ
φέρνει ξανά τη γεύση
στο πιάτο όλων όσων
την έχουν στερηθεί!
Απόλαυσε χωρίς συμβιβασμούς
τα πρώτα και ΜΟΝΑ ζυμαρικά
χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη
με διεθνή πιστοποίηση.
Ανακάλυψέ τα σήµερα!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΛΥΚΑΙΜΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ;
Ο γλυκαιμικός δείκτης δηλώνει κατά πόσο το
τρόφιμο αυξάνει το σάκχαρο του αίματος
και χρησιμοποιείται για την ταξινόμηση των
τροφίμων που περιέχουν υδατάνθρακες.
Ο γλυκαιμικός δείκτης είναι εγκεκριμένος από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών (FAO) καθώς και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO), οι οποίοι δηλώνουν ότι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη στην περίπτωση των τροφίμων, επιπλέον των πληροφοριών σχετικά με την σύνθεση αυτών, (FAO/WHO,1998).
H ΜΑΚΒΕΛ ανέθεσε στο Ερευνητικό Κέντρο Oxford Brookes της Μεγάλης Βρετανίας, τον μόνο διαπιστευμένο φορέα στην Ευρώπη για την μέτρηση του Γλυκαιμικού Δείκτη κατά ISO 26642:2010, να πραγματοποιήσει μία κλινική μελέτη για τον προσδιορισμό των συγκεντρώσεων γλυκόζης στο αίμα, κατόπιν κατανάλωσης των νέων της ζυμαρικών.
Οι τιμές που μετρήθηκαν, δημιούργησαν την γλυκαιμική απόκριση του κάθε συμμετέχοντα για το νέο ΜΑΚΒΕΛ Σπαγγέτι σε σύγκριση με το τρόφιμο αναφοράς, το οποίο είχε γλυκαιμικό δείκτη 100. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κλινικής μελέτης ο γλυκαιμικός δείκτης του ΣΠΑΓΓΕΤΙ Νο6 είναι 37 και προφανώς χαρακτηρίζεται ως χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΛΥΚΑΙΜΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ;
Ο γλυκαιμικός δείκτης δηλώνει κατά πόσο το
τρόφιμο αυξάνει το σάκχαρο του αίματος
και χρησιμοποιείται για την ταξινόμηση των
τροφίμων που περιέχουν υδατάνθρακες.
Ο γλυκαιμικός δείκτης είναι εγκεκριμένος από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών (FAO) καθώς και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO), οι οποίοι δηλώνουν ότι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη στην περίπτωση των τροφίμων, επιπλέον των πληροφοριών σχετικά με την σύνθεση αυτών, (FAO/WHO,1998).
H ΜΑΚΒΕΛ ανέθεσε στο Ερευνητικό Κέντρο Oxford Brookes της Μεγάλης Βρετανίας, τον μόνο διαπιστευμένο φορέα στην Ευρώπη για την μέτρηση του Γλυκαιμικού Δείκτη κατά ISO 26642:2010, να πραγματοποιήσει μία κλινική μελέτη για τον προσδιορισμό των συγκεντρώσεων γλυκόζης στο αίμα, κατόπιν κατανάλωσης των νέων της ζυμαρικών.
Οι τιμές που μετρήθηκαν, δημιούργησαν την γλυκαιμική απόκριση του κάθε συμμετέχοντα για το νέο ΜΑΚΒΕΛ Σπαγγέτι σε σύγκριση με το τρόφιμο αναφοράς, το οποίο είχε γλυκαιμικό δείκτη 100. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κλινικής μελέτης ο γλυκαιμικός δείκτης του ΣΠΑΓΓΕΤΙ Νο6 είναι 37 και προφανώς χαρακτηρίζεται ως χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ
Ο ΓΛΥΚΑΙΜΙΚΟΣ
ΔΕΙΚΤΗΣ;
Ο γλυκαιμικός δείκτης δηλώνει
κατά πόσο το τρόφιμο αυξάνει το
σάκχαρο του αίματος και
χρησιμοποιείται για την ταξινόμηση
των τροφίμων που περιέχουν
υδατάνθρακες.
Ο γλυκαιμικός δείκτης είναι εγκεκριμένος από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών (FAO) καθώς και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO), οι οποίοι δηλώνουν ότι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη στην περίπτωση των τροφίμων, επιπλέον των πληροφοριών σχετικά με την σύνθεση αυτών, (FAO/WHO,1998).
H ΜΑΚΒΕΛ ανέθεσε στο Ερευνητικό Κέντρο Oxford Brookes της Μεγάλης Βρετανίας, τον μόνο διαπιστευμένο φορέα στην Ευρώπη για την μέτρηση του Γλυκαιμικού Δείκτη κατά ISO 26642:2010, να πραγματοποιήσει μία κλινική μελέτη για τον προσδιορισμό των συγκεντρώσεων γλυκόζης στο αίμα, κατόπιν κατανάλωσης των νέων της ζυμαρικών.
Οι τιμές που μετρήθηκαν, δημιούργησαν την γλυκαιμική απόκριση του κάθε συμμετέχοντα για το νέο ΜΑΚΒΕΛ Σπαγγέτι σε σύγκριση με το τρόφιμο αναφοράς, το οποίο είχε γλυκαιμικό δείκτη 100. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κλινικής μελέτης ο γλυκαιμικός δείκτης του ΣΠΑΓΓΕΤΙ Νο6 είναι 37 και προφανώς χαρακτηρίζεται ως χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη.

ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Τα μακαρόνια με Χαμηλό Γλυκαιμικό
Δείκτη όταν καταναλώνονται
συμβάλλουν στον καλύτερο γλυκαιμικό
έλεγχο.
ΑΠΟΛΑΥΣΗ
ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Στο πλαίσιο μιας σωστής και ισορροπημένης διατροφής, οι ειδικοί γιατροί και διατροφολόγοι συστήνουν την κατανάλωση τροφίμων με Χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη.
ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Τα μακαρόνια με Χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη όταν καταναλώνονται έχουν αργή αποδέσμευση σακχάρου, παρέχοντας ενέργεια για περισσότερες ώρες.
& ΟΦΕΛΗ
σε τέλεια ισορροπία!
ΚΟΡΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ
Αυξάνουν το αίσθημα κορεσμού,
βοηθώντας στον έλεγχο της
όρεξης, με αποτέλεσμα την
κατανάλωση λιγότερης
ποσότητας τροφής κατά τη
διάρκεια της ημέρας.

ΑΠΟΛΑΥΣΗ & ΟΦΕΛΗ
σε τέλεια ισορροπία!
-
1
ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ
ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Συνιστώσα στη Διατροφή
Τα μακαρόνια με Χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη όταν καταναλώνονται
συμβάλλουν στον καλύτερο γλυκαιμικό έλεγχο
Ιδανική Πηγή Ενέργειας για Δραστηριότητα
Τα μακαρόνια με Χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη όταν καταναλώνονται έχουν αργή αποδέσμευση σακχάρου, παρέχοντας ενέργεια για περισσότερες ώρες.
-
3
ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
-
ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ 2
Ισορροπημένη Διατροφή
Στο πλαίσιο μιας σωστής και ισορροπημένης διατροφής, οι ειδικοί γιατροί και διατροφολόγοι συστήνουν την κατανάλωση τροφίμων με Χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη.
Κορεσμός και Διαχείριση Βάρους
Αυξάνουν το αίσθημα κορεσμού, βοηθώντας στον έλεγχο της όρεξης, με αποτέλεσμα την κατανάλωση λιγότερης ποσότητας τροφής κατά τη διάρκεια της ημέρας.
-
ΚΟΡΕΣΜΟΣ ΚΑΙ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ 4
ΑΠΟΛΑΥΣΗ
& ΟΦΕΛΗ
σε τέλεια ισορροπία!
-
1
ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ
ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Συνιστώσα στη Διατροφή
Τα μακαρόνια με Χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη όταν καταναλώνονται
συμβάλλουν στον καλύτερο γλυκαιμικό έλεγχο
-
3
ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Ιδανική Πηγή Ενέργειας για Δραστηριότητα
Τα μακαρόνια με Χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη όταν καταναλώνονται έχουν αργή αποδέσμευση σακχάρου, παρέχοντας ενέργεια για περισσότερες ώρες.
-
ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ 2
Ισορροπημένη Διατροφή
Στο πλαίσιο μιας σωστής και ισορροπημένης διατροφής, οι ειδικοί γιατροί και διατροφολόγοι συστήνουν την κατανάλωση τροφίμων με Χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη.
-
ΚΟΡΕΣΜΟΣ ΚΑΙ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ 4
Κορεσμός και Διαχείριση Βάρους
Αυξάνουν το αίσθημα κορεσμού, βοηθώντας στον έλεγχο της όρεξης, με αποτέλεσμα την κατανάλωση λιγότερης ποσότητας τροφής κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Για πρώτη φορά ζυμαρικά
