2ο Πανελλαδικό Συνέδριο Αντιπροσώπων ΜΑΚΒΕΛ

Με επιτυχία και θετική αποτίμηση ολοκληρώθηκε το 2ο πανελλαδικό συνέδριο αντιπροσώπων της ΜΑΚΒΕΛ.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για θέματα σχετικά με στοιχεία της ελληνικής αγοράς (μέγεθος/ μερίδια/ ανακατατάξεις των brand/ θέση των S/M/ καταναλώσεις ζυμαρικών), αλλά και στοιχεία ερευνών για τις νέες διατροφικές τάσεις των καταναλωτών.

2o panelladiko synedrio antiproswpwn makbel 1

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι αντιπρόσωποι και τα στελέχη τους, για τα στοιχεία που αφορούν στην εταιρεία EURIMAC A.E. που παράγει τα ζυμαρικά ΜΑΚΒΕΛ. Ειδικότερα σε αυτά που θα οδηγήσουν την εταιρεία ακόμη πιο ψηλά απ΄ ότι σήμερα που θα κλείσει τη χρονιά με τονάζ 57.000 τόνους, κατατάσσοντας τη Νο1 παραγωγό στην Ελλάδα και μάλιστα με διαφορά από τον δεύτερο.

Επιπρόσθετα, στο συνέδριο παρουσιάστηκαν δράσεις που αφορούν στην περαιτέρω ενεργειακή αναβάθμιση της EURIMAC A.E. που την καθιστά 100% πράσινη εταιρεία, αλλά και η στόχευση για ακόμη πιο ποιοτικά προϊόντα. Ήδη η εταιρεία παράγει τα ζυμαρικά της με το νερό του Όρους Μπέλες, το οποίο μελέτες φέρουν σε πολύ υψηλή θέση ποιότητας αλλά και αξίας.

2o panelladiko synedrio antiproswpwn makbel 2

Τέλος, παρουσιάστηκε η νέα σειρά προϊόντων ΜΑΚΒΕΛ Ολικής Άλεσης με Βρώμη. Ένα προϊόν που αποτελείται από 2 κωδικούς αρχικά (Σπαγγέτι Νο6/ Πένες), και ήδη άρχισε η τοποθέτησή του στο δίκτυο της εταιρείας.

2o panelladiko synedrio antiproswpwn makbel 3
Scroll to Top