Στρατηγική συνεργασία των ζυμαρικών ΜΑΚΒΕΛ με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°

Το ιστορικό brand ΜΑΚΒΕΛ και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς 2020, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°, ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο τη δημιουργία εξειδικευμένων επαγγελματιών στο χώρο της γαστρονομίας

Οι σπουδαστές Μαγειρικής, θα έχουν στη διάθεση τους τα προϊόντα ΜΑΚΒΕΛ για να εκπαιδευτούν σε ποικίλες συνταγές, στο πλαίσιο της επαγγελματικής κατάρτισης τους στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του ΙΕΚ. 

Η συνεργασία περιλαμβάνει επιπρόσθετα, διοργάνωση θεματικών σεμιναρίων, masterclasses ζυμαρικών από τους ειδικούς των ζυμαρικών ΜΑΚΒΕΛ, αλλά και εκπαιδευτική επίσκεψη στο σύγχρονο εργοστάσιο της EURIMAC AE όπου παράγονται τα ζυμαρικά ΜΑΚΒΕΛ, στο Κιλκίς. 

Η ιστορία της μάρκας ΜΑΚΒΕΛ ξεκινά το 1939 από τη Θεσσαλονίκη. Σήμερα η εταιρία αναπτύσσεται και δημιουργεί ολοένα και πιο σύγχρονες υποδομές. Διαθέτει ένα υπερσύγχρονο, φιλικό προς το περιβάλλον εργοστάσιο με μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα, ενώ πρόσφατα έχει βραβευτεί στο διαγωνισμό GREEN AWARDS στην ενότητα Sustainable Development / Operations / Technology, κατηγορία Green Technology Concept of the year.

Scroll to Top