Η Eurimac πηγαίνει Gulfood

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για 5η συνεχόμενη χρονιά η EURIMAC θα συμμετάσχει σε μία από τις πιο σημαντικές εκθέσεις για την παγκόσμια παραγωγή τροφίμων & ποτών την Gulfood, στο Dubai. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες Food and Beverage Εκθέσεις παγκοσμίως, η οποία υποδέχεται και φιλοξενεί εταιρείες διεθνούς φήμης και θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13 και 17 Φεβρουαρίου 2022.

Η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία ζυμαρικών, θα βρεθεί ανάμεσα σε περισσότερες από 4.000 εταιρείες αναδεικνύοντας τον κλάδο των ζυμαρικών. Ο Διευθυντής Εξαγωγών, κύριος Sven van Asperen, τονίζει πως η συμμετοχή της EURIMAC στη συγκεκριμένη έκθεση, εκτός του κύρους και της αξίας που της προσφέρει, αποβλέπει στην ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση της εξωστρέφειάς της, καθώς επίσης και στην περαιτέρω διεύρυνση του κύκλου εργασιών της στις αγορές του εξωτερικού..

«Εργαζόμαστε μεθοδικά και με πλήρη αφοσίωση στο στόχο που υπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια, της αξιοπιστίας και της διαρκούς εξέλιξης της εταιρείας. Η σύγχρονη μονάδα παραγωγής που διαθέτουμε και το τμήμα Logistics μας επιτρέπουν να στοχεύουμε σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα πωλήσεων στην παγκόσμια αγορά», τονίζει ο ίδιος.

Scroll to Top