Η ΜΑΚΒΕΛ συμμετείχε στο «Taste of Athens 2022», το μεγαλύτερο γαστρονομικό γεγονός της χώρας

Για τρίτη χρονιά στην καρδιά της πόλης των Αθηνών, στο ΖΑΠΠΕΙΟ διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ της χώρας. Για τέσσερις ημέρες , από Πέμπτη 7 έως Κυριακή 10 Ιουλίου, συγκεντρώθηκαν οι σπουδαιότεροι εκπρόσωποι της αθηναϊκής γαστρονομικής σκηνής και χιλιάδες λάτρεις του καλού φαγητού.

Το κορυφαίο γαστρονομικό φεστιβάλ, το οποίο διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του δήμου Αθηναίων, ανέδειξε ακόμα περισσότερο την Αθήνα και την Ελλάδα ως παγκόσμιο γαστρονομικό προορισμό.

Το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της ΜΑΚΒΕΛ επισκέφθηκαν χιλιάδες κόσμου και είχαν την ευκαιρία και τη χαρά να ενημερωθούν από κοντά και να γνωρίσουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και τις καινοτόμες σειρές των ζυμαρικών της.

Η ΜΑΚΒΕΛ παράγει ζυμαρικά μόνο από Ελληνικά σκληρά στάρια από το 1939, παραμένοντας πιστή στις αρχές της ποιότητας του οικογενειακού τραπεζιού, εξελισσόμενη παράλληλα σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις και απαιτήσεις της υγιεινής διατροφής. Πυλώνες λειτουργίας της είναι: Η εξωστρέφεια, καθώς εξάγει σε 57 χώρες και είναι πρώτη και με διαφορά από τον δεύτερο στη λίστα των εξαγωγέων ζυμαρικών της χώρας. Η καινοτομία με την ανάπτυξη νέων κατηγοριών, όπως πρόσφατα αυτές των ζυμαρικών ολικής άλεσης με βρώμη κι αυτών με 5 δημητριακά. Ο σεβασμός στο περιβάλλον, καθώς πιστοποιημένα, από εγχώριους και διεθνείς φορείς, παράγει ζυμαρικά αποκλειστικά χρησιμοποιώντας 100% πράσινη ενέργεια, επιτυγχάνοντας επιπλέον μηδενικά απόβλητα.

Scroll to Top