Θα χρειαστείτε:

  • 500 γρ. Τριβελάκι ΜΑΚΒΕΛ 
  • 500γρ. Μπρόκολο
  • 1 Μικρό Κολοκυθάκι
  • 1 Κίτρινη Πιπεριά
  • 150 γρ. Καπνιστό Μπέικον
  • 2 Σκελίδες Σκόρδο
  • 2 κ.σ. Ψιλοκομμένο Κρεμμύδι 
  • 100 ml Εξ. Παρθένο Ελαιόλαδο 
  • 100 γρ. Τριμμένο Κεφαλοτύρι 
  • Αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα αφήνετε να κοχλάσει το νερό με αλάτι. Ρίχνετε τα ζυμαρικά να βράσουν για 7 λεπτά.

Σε ένα βαθύ τηγάνι ή σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το μισό ελαιόλαδο και το αφήνετε να ζεσταθεί. Ρίχνετε το μπέικον και σε 2 λεπτά ρίχνετε το σκόρδο, το κρεμμύδι, το ψιλοκομένο κολοκυθάκι και την κίτρινη πιπεριά σε λωρίδες. Σοτάρετε μέχρι να μαραθούν. Στο τέλος ρίχνετε το μπρόκολο, το οποίο έχετε βράσει από πριν για 7 λεπτά. Αφήνετε να πάρουν όλα τα αρώματα και στη συνέχεια ρίχνετε και τα ζυμαρικά. Ανακατεύετε για 2-3 λεπτά.

Σερβίρετε και συμπληρώνετε το κεφαλοτύρι.

Άλλες Συνταγές

Ελληνική Σαλάτα με Φιογκάκια

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7’-9’. Κόβουμε όλα τα υλικά της σαλάτας, τα ρίχνουμε σε ...

Σπαγγέτι Ολικής με Κολοκύθι, Ξινοτύρι & Πέστο Δυόσμου

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 11-13'. Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε ...

Τρυπητά Μακαρόνια με Κεφτέδες & Κόκκινη Σάλτσα

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7-9'. Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ...