Θα χρειαστείτε:

  • 500 γρ. Τριβελάκι ΜΑΚΒΕΛ 
  • 500γρ. Μπρόκολο
  • 1 Μικρό Κολοκυθάκι
  • 1 Κίτρινη Πιπεριά
  • 150 γρ. Καπνιστό Μπέικον
  • 2 Σκελίδες Σκόρδο
  • 2 κ.σ. Ψιλοκομμένο Κρεμμύδι 
  • 100 ml Εξ. Παρθένο Ελαιόλαδο 
  • 100 γρ. Τριμμένο Κεφαλοτύρι 
  • Αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα αφήνετε να κοχλάσει το νερό με αλάτι. Ρίχνετε τα ζυμαρικά να βράσουν για 7 λεπτά.

Σε ένα βαθύ τηγάνι ή σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το μισό ελαιόλαδο και το αφήνετε να ζεσταθεί. Ρίχνετε το μπέικον και σε 2 λεπτά ρίχνετε το σκόρδο, το κρεμμύδι, το ψιλοκομένο κολοκυθάκι και την κίτρινη πιπεριά σε λωρίδες. Σοτάρετε μέχρι να μαραθούν. Στο τέλος ρίχνετε το μπρόκολο, το οποίο έχετε βράσει από πριν για 7 λεπτά. Αφήνετε να πάρουν όλα τα αρώματα και στη συνέχεια ρίχνετε και τα ζυμαρικά. Ανακατεύετε για 2-3 λεπτά.

Σερβίρετε και συμπληρώνετε το κεφαλοτύρι.

Άλλες Συνταγές

Γιουβέτσι με κιμά (πικάντικο), και ψίχουλα μπούκοβου - σκόρδου

Σε φαρδιά κατσαρόλα σοτάρουμε αργά τα κρεμμύδια και το σκόρδο στο μισό λάδι, σε σχετικά χαμηλή φωτιά...

Φαρφάλες ΜΑΚΒΕΛ με κολοκύθα, φασκόμηλο και φουντούκια

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250°C. Καθαρίζουμε την κολοκύθα και κόβουμε τη σάρκα της σε κύβους ...

Σπαγγέτι Νο6 ΜΑΚΒΕΛ με ρόκα, κατσικίσιο τυρί και αμύγδαλα

Σε αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 ΜΑΚΒΕΛ και βράζουμε για 7’ (al dente) Σε ένα ...