spetzofai-me-spaggeti-makvel-no-6-1

Σπετζοφάι με Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο 6

4 μερίδες
makvel-spaghetti-no6-red-4JBDG
Σπαγγέτι Νο6 ΜΑΚΒΕΛ

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 500 γρ. Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο6
  • 300 γρ. Ντομάτα φρέσκια
  • 450γρ. Λουκάνικο Χωριάτικο
  • 1κγ. Ντοματοπολτό
  • 140 γρ. Κόκκινο Κρεμμύδι
  • 120γρ. Πράσινη Πιπεριά για τηγάνι
  • 120γρ. Κόκκινη Πιπεριά Φλωρίνης
  • 100γρ. Φέτα (προαιρετικά)
  • 1 σκελίδα Σκόρδο
  • Αλάτι – Πιπέρι
  • 3γρ. Ρίγανη
  • 6γρ. Μαϊντανό
  • 2 Φύλλα Δάφνης
  • Ελαιόλαδο 20ml

Εκτέλεση

1. Σοτάρουμε με τη σειρά σε ζεστό βαθύ τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τα: λουκάνικο κομμένο σε φέτες, πιπεριές κομμένες σε κομμάτια χοντρά, κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, σκόρδο ψιλοκομμένο και μαραίνουμε για λίγο. Έπειτα προσθέτουμε ντοματοπολτό, την ντομάτα τριμμένη στον ρεντέ και λίγο νερό από τα μακαρόνια που βράζουν. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά (έκτος της ρίγανης), σκεπάζουμε την κατσαρόλα μας και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά περίπου. Ρίχνουμε και τη ρίγανη και συνεχίζουμε για λίγα λεπτά ακόμη σε χαμηλή φωτιά. Αποσύρουμε από τη φωτιά (να κρατάνε λίγο οι πιπεριές). Έπειτα προσθέτουμε και τα ζυμαρικά που έχουμε βράσει κατάλληλα και μαγειρεύουμε μέχρι να δέσουν. Αποσύρουμε, τρίβουμε φέτα (προαιρετικά) και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Μοιράσου τη συνταγή:
spetzofai me spaggeti makvel no 6

Σπετζοφάι με Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο 6

4 μερίδες

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 500 γρ. Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο6
  • 300 γρ. Ντομάτα φρέσκια
  • 450γρ. Λουκάνικο Χωριάτικο
  • 1κγ. Ντοματοπολτό
  • 140 γρ. Κόκκινο Κρεμμύδι
  • 120γρ. Πράσινη Πιπεριά για τηγάνι
  • 120γρ. Κόκκινη Πιπεριά Φλωρίνης
  • 100γρ. Φέτα (προαιρετικά)
  • 1 σκελίδα Σκόρδο
  • Αλάτι – Πιπέρι
  • 3γρ. Ρίγανη
  • 6γρ. Μαϊντανό
  • 2 Φύλλα Δάφνης
  • Ελαιόλαδο 20ml

Σπετζοφάι με Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο 6

4 μερίδες

Εκτέλεση

1. Σοτάρουμε με τη σειρά σε ζεστό βαθύ τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τα: λουκάνικο κομμένο σε φέτες, πιπεριές κομμένες σε κομμάτια χοντρά, κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, σκόρδο ψιλοκομμένο και μαραίνουμε για λίγο. Έπειτα προσθέτουμε ντοματοπολτό, την ντομάτα τριμμένη στον ρεντέ και λίγο νερό από τα μακαρόνια που βράζουν. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά (έκτος της ρίγανης), σκεπάζουμε την κατσαρόλα μας και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά περίπου. Ρίχνουμε και τη ρίγανη και συνεχίζουμε για λίγα λεπτά ακόμη σε χαμηλή φωτιά. Αποσύρουμε από τη φωτιά (να κρατάνε λίγο οι πιπεριές). Έπειτα προσθέτουμε και τα ζυμαρικά που έχουμε βράσει κατάλληλα και μαγειρεύουμε μέχρι να δέσουν. Αποσύρουμε, τρίβουμε φέτα (προαιρετικά) και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Μοιράσου τη συνταγή:
Scroll to Top