Τριβελάκι με Μπέικον και Μπρόκολο
4 μερίδες
15-20 λεπτά
Τριβελάκι ΜΑΚΒΕΛ
Εκτέλεση
1. Σε μια κατσαρόλα αφήνετε να κοχλάσει το νερό με αλάτι. Ρίχνετε τα ζυμαρικά να βράσουν για 7 λεπτά.
2. Σε ένα βαθύ τηγάνι ή σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το μισό ελαιόλαδο και το αφήνετε να ζεσταθεί.
3. Ρίχνετε το μπέικον και σε 2 λεπτά ρίχνετε το σκόρδο, το κρεμμύδι, το ψιλοκομένο κολοκυθάκι και την κίτρινη πιπεριά σε λωρίδες. Σοτάρετε μέχρι να μαραθούν.
3. Ρίχνετε το μπέικον και σε 2 λεπτά ρίχνετε το σκόρδο, το κρεμμύδι, το ψιλοκομένο κολοκυθάκι και την κίτρινη πιπεριά σε λωρίδες. Σοτάρετε μέχρι να μαραθούν.
4. Στο τέλος ρίχνετε το μπρόκολο, το οποίο έχετε βράσει από πριν για 7 λεπτά. Αφήνετε να πάρουν όλα τα αρώματα και στη συνέχεια ρίχνετε και τα ζυμαρικά. Ανακατεύετε για 2-3 λεπτά.
5. Σερβίρετε και συμπληρώνετε το κεφαλοτύρι.
Chef: Μανώλης Σπυριδόπουλος