Λαζανάκι με Βασιλομανίταρα & Θυμάρι
2 μερίδες
25 λεπτά
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 200 γρ. Λαζανάκι ΜΑΚΒΕΛ
- 20 γρ. ελαιόλαδο
- 40 γρ. βούτυρο
- 100 γρ. βασιλομανίταρα
- χυμό από μισό lime
- 60 ml ζωμό μανιταριών
- θυμάρι
- αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 7-9 λεπτά.
- Ταυτόχρονα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
- Προσθέτουμε τα βασιλομανίταρα και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
- Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, το θυμάρι, τον χυμό lime, τον ζωμό μανιταριών και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 1 λεπτά.
- Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Καλή μας όρεξη!