
Τριβελάκι με Πέστο Βασιλικού
4 μερίδες
15 λεπτά

Τριβελάκι
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 500 γρ Τριβελάκι ΜΑΚΒΕΛ
- 3 Ματσάκια Βασιλικό (μόνο τα φύλλα)
- 200 ml Εξ. Παρθένο Ελαιόλαδο
- 3 Σκελίδες Σκόρδο
- 50 γρ. Κουκουνάρι
- 80 γρ. Παρμεζάνα
Εκτέλεση
1. Ρίχνετε τον βασιλικό και τα υπόλοιπα συστατικά στο μπλέντερ και τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν μια μάζα (μην χτυπάτε πολύ στο μπλέντερ, για να έχουν καλύτερη αρωματική ανταπόκριση).
2. Βράζετε το Τριβελάκι σε αλατόνερο για 12 – 13 λεπτά.
3. Βάζετε το πέστο σε ένα μεγάλο μπολ και ρίχνετε τα Τριβελάκι μέσα στο μπολ με το πέστο, ανακατεύοντας πολύ καλά.
3. Σερβίρετε σε βαθύ πιάτο και ρίχνετε τριμμένη παρμεζάνα.
Chef: Μανώλης Σπυριδόπουλος
Δες και άλλες συνταγές

Chef: Μανώλης Σπυριδόπουλος
Τριβελάκι με Πέστο Βασιλικού
4 μερίδες
15 λεπτά
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 500 γρ Τριβελάκι ΜΑΚΒΕΛ
- 3 Ματσάκια Βασιλικό (μόνο τα φύλλα)
- 200 ml Εξ. Παρθένο Ελαιόλαδο
- 3 Σκελίδες Σκόρδο
- 50 γρ. Κουκουνάρι
- 80 γρ. Παρμεζάνα
Τριβελάκι με Πέστο Βασιλικού
4 μερίδες
15 λεπτά
Εκτέλεση
1. Ρίχνετε τον βασιλικό και τα υπόλοιπα συστατικά στο μπλέντερ και τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν μια μάζα (μην χτυπάτε πολύ στο μπλέντερ, για να έχουν καλύτερη αρωματική ανταπόκριση).
2. Βράζετε το Τριβελάκι σε αλατόνερο για 12 – 13 λεπτά.
3. Βάζετε το πέστο σε ένα μεγάλο μπολ και ρίχνετε τα Τριβελάκι μέσα στο μπολ με το πέστο, ανακατεύοντας πολύ καλά.
3. Σερβίρετε σε βαθύ πιάτο και ρίχνετε τριμμένη παρμεζάνα.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Τα μακαρόνια να είναι υγρά (ίσως να χρειαστείτε λίγο από το νερό στο οποίο έχουν βράσει).
Μοιράσου τη συνταγή: