Σπαγγέτι με Χοιρινό Φιλέτο & Θυμάρι

2 μερίδες
23 λεπτά
makvel-spaghetti-no6-red-4JBDG

Σπαγγέτι ΜΑΚΒΕΛ Νο6

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 20γρ. Ελαιόλαδο
  • 20γρ. Βούτηρο
  • 350γρ. Χοιρινό φιλέτο σε κύβους
  • 10γρ. Σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 80ml κόκκινο κρασί
  • Φρέσκο θυμάρι
  • Τριμμένη παρμεζάνα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

1. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7-9’.
2. Ταυτόχρονα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε ελαφρώς το ελαιόλαδο και το βούτυρο.
3. Προσθέτουμε το χοιρινό φιλέτο σε κύβους και το ψιλοκομμένο σκόρδο και σοτάρουμε για 1’. 
4. Σβήνουμε με το κόκκινο κρασί.
5. Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.
6. Προσθέτουμε αλάτι & πιπέρι και φρέσκο θυμάρι και έπειτα αποσύρουμε από τη φωτιά.
7. Προαιρετικά σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.

 Καλή μας όρεξη!

Μοιράσου τη συνταγή:
Scroll to Top